close
Philips: Lumea

Philips: Lumea

Actie geldig van 01/06/2018 tot 30/06/2019
Actie bekijken
Mepra Atena

Mepra Atena

Actie geldig van 23/05/2018 tot 31/03/2019
Actie bekijken
Samsung: QLED TV garantie

Samsung: QLED TV garantie

Actie geldig van 01/01/2019 tot 30/06/2019
Actie bekijken

MF512x Canon op Niwzi

De multifunctionele zwart-wit A4-laserprinter MF512x is op maat gemaakt voor zakelijke werkgroepen die snelle uitvoermogelijkheden nodig hebben met een professionele kwaliteit in een compact apparaat met alle benodigde functies die is gemaakt voor flexibel werken.

- Printen in hoge kwaliteit met een snelheid van 40 ppm
- Kleurentouchscreen is door gebruikers op alle niveaus eenvoudig te bedienen
- Ondersteunt beveiligd printen met PIN
- Print vanaf smartphones en tablets met ondersteuning voor AirPrint, Mopria en de Canon PRINT Business-app
- Automatisch dubbelzijdig printen reduceert verspilling en overhead van verbruiksartikelen
- Quick First Print minimaliseert de wachttijd en maximaliseert de productiviteit van werkgroepen
- Werk eenvoudig extern met documenten via de cloud
- Apparaat- en uitvoerbeheerfuncties
- Eenvoudig te onderhouden met handige All-in-One cartridges

Maximale productiviteit op kantoor
Kleine zakelijke werkgroepen die hun productiviteit enorm willen verhogen, halen met de multifunctionele zwart-wit A4-laserprinter MF512x het beste in huis. Het compacte apparaat heeft de krachtige functies en mogelijkheden van een grote multifunctionele kantoorprinter en past met gemak in kleine ruimten. Drukke teams stellen snel printen en kopiëren in hoge kwaliteit met indrukwekkende snelheden tot 40 ppm op prijs. Het kleurentouchscreen is door gebruikers op alle niveaus eenvoudig te bedienen, terwijl de papiercapaciteit van 600 pagina's en Quick First Print na opstarten uw teams efficiënter laten werken. Vertrouwelijke documenten worden beschermd met de Secure Print-functie door ze bij het printen vanaf een pc of mobiel apparaat van een PIN-code te voorzien.

Flexibel werken
Dankzij de uitgebreide ondersteuning van de MF512x voor Apple AirPrint (iOS) en Mopria (Android) kan uw werkgroep vanaf elk ingeschakeld apparaat printen. Men heeft ook toegang tot een breed scala aan geavanceerde functies met de Canon PRINT Business-app en kan het apparaat in enkele seconden verbinden met een Google Cloud Print-account.

Beter documenten delen
Drukke teams profiteren met de MF512x van meer flexibiliteit dankzij de MF Scan Utility (voor pc's/laptops) en Canon PRINT Business-app (voor mobiele apparaten) voor naadloze cloudintegratie. Teams kunnen hun favouriete cloudopslagservices gebruiken – zoals Google Drive en DropBox – om documenten op elk moment en vanaf elke locatie vast te leggen, te digitaliseren en te delen.

Slimme netwerkfuncties
De MF512x is met diverse flexibele netwerkfuncties een perfecte aanvulling op uw bedrijfsnetwerk. Naast Wi-Fi- en Ethernet-connectiviteit zorgt volledige ondersteuning voor de printertalen PCL5e/6 en Adobe PostScript voor eenvoudige integratie in uw reeks apparaten. Teams voor beheerde printservices merken dat de externe servicemogelijkheden en ondersteuning voor Canons uniFLOW-uitvoersysteem zorgen voor probleemloos beheer.

Betaalbaar en duurzaam eigendom
Als u voor een consistente kwaliteit en betrouwbaarheid op uw multifunctionele printer rekent, stelt de MF512x u niet teleur, want bij Canons All-in-One cartridgeontwerp worden alle belangrijke onderdelen met de nieuwe toner in één handeling vervangen. Het energieverbruik en de kosten van verbruiksartikelen zijn geminimaliseerd dankzij het lage energieverbruik in de slaapstand en stand-bystand, automatisch dubbelzijdig printen en de slimme energiebesparende Auto Off-functie.

Kenmerken mode_editWijzigen

Adv:

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
Adv:

MF512x - Canon is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: MF512x Canon

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: