close
De'Longhi La Specialista Maestro: Cold Brew gift box

De'Longhi La Specialista Maestro: Cold Brew gift box

Actie geldig van 01/01/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken
Moulinex Cookeo Touch: Extra Crisp gratis

Moulinex Cookeo Touch: Extra Crisp gratis

Actie geldig van 01/02/2024 tot 31/03/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

Vivofit Junior 3 Star Wars Vivofit Junior 3 Star Wars Activiteitstracker € 89,99
VivoSmart 5 Large Zwart                 VivoSmart 5 Large Zwart Activiteitstracker € 149,99
VivoSmart 5 Small/Medium Cool Mint VivoSmart 5 Small/Medium Cool Mint Activiteitstracker € 150,00
VivoSmart 5 Small/Medium Wit VivoSmart 5 Small/Medium Wit Activiteitstracker € 150,00
VivoSmart 5 Small/Medium Zwart                 VivoSmart 5 Small/Medium Zwart Activiteitstracker € 149,99

vivofit jr2, Adjustable, Captain America Garmin op Niwzi

Captain America activity tracker voor kinderen 

  • Zwemvriendelijke activity tracker voor kinderen met Marvel Avengers thema
  • Het verstelbaar bandje kan tegen een stootje, is voorzien van een aanpasbaar kleurenscherm en dankzij de batterijduur van meer dan een jaar is opladen niet nodig
  • Synchroniseert met de gratis mobiele app voor ouders, zodat deze taken kunnen beheren en agendawaarschuwingen kunnen instellen
  • Kinderen komen verder in avonturen in de De wraak van Ultron: Een Marvel Avengers missie app als ze hun dagelijkse activiteitendoel van 60 minuten halen
  • Telt stappen, legt slaaptijd vast en registreert 60 minuten aanbevolen dagelijkse activiteit

Stijlvol en sterk

De vívofit jr. 2 gaat net zo lang mee als het schild van de Captain en is voorzien van een aanpasbaar kleurenscherm en een comfortabel bandje. Kinderen kunnen met dit Captain America accessoire overal de blits maken, van het schoolplein tot het voetbalveld en van bad tot bed. De door de gebruiker te vervangen batterij gaat langer dan een jaar mee, dus u hoeft hem niet op te laden.

Verder komen in de De wraak van Ultron: Een Marvel Avengers missie

Alle Avengers verzamelen! Kinderen doen extra hun best, omdat ze elke dag nieuwe avonturen kunnen beleven in de app als ze hun dagelijkse activiteitendoel van 60 minuten halen. Met jouw hulp beleeft je kleine held samen met Captain America en de Avengers allerlei app-avonturen in New York in de strijd tegen Ultron. Maak kennis met de onoverwinnelijke Iron Man in het lab van Tony Stark, help Thor de ondeugende Loki te vangen en voer samen met de Black Widow bijzonder geheime S.H.I.E.L.D. missies uit.

Beloningen, herinneringen en verantwoordelijkheden

Zo leren kinderen hoe leuk en lonend huishoudelijke klusjes kunnen zijn. Met de vívofit jr. 2 wijzen ouders taken en agendawaarschuwingen toe vanuit de smartphone-app. Hun kinderen zien de nieuwe taken dan op hun polsbandjes. Deze kunnen wekelijks of zelfs dagelijks worden herhaald, perfect voor kinderen die een geheugensteuntje nodig hebben. Als uw kind de neiging heeft taken uit te stellen, kunt u in de ouder-app waarschuwingen plannen, zodat de vívofit jr. 2 hem of haar eraan herinnert huiswerk te doen, tanden te poetsen, enz. De waarschuwing heeft de vorm van een pictogram dat aangeeft wat uw kind geacht wordt te doen. Het kind kan vervolgens de taaktimer op het toestel starten, zodat hij of zij weet hoeveel tijd hij of zij nog heeft.

Leuke stappenuitdagingen

De speeltuin en het schoolplein worden het toneel van vriendschappelijke competities. Met Toe-to-Toe™ stappenuitdagingen kunnen kinderen synchroniseren met vrienden in de buurt en elkaar of zichzelf uitdagen voor een getimede stappenwedstrijd. Na afloop kunnen ze zien hoeveel stappen ze in totaal hebben gezet tijdens de uitdaging en natuurlijk zien ze dan ook meteen of ze gewonnen hebben van hun vrienden of hun persoonlijke record hebben verbroken. En dat allemaal vanaf hun pols. Download de Connect IQ™ app om uw kinderen uit te dagen voor een stappenwedstrijdje.

Nog meer plezier

Met de vívofit jr. 2 kunnen uw kinderen toegang krijgen tot nog meer stijlen en app-avonturen. Met een nieuwe bandje gaat een geheel nieuwe wereld vol avonturen voor ze open. Wat zal het zijn? Wil uw kind activiteiten bijhouden en intergalactische avonturen beleven met een bandje met een Star Wars thema? Of wil uw kind liever pronken met een stijlvol Minnie Mouse bandje en deelnemen aan sprookjesachtige app-avonturen? Uw kind mag dat helemaal zelf beslissen.

 


Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 89 99

vivofit jr2, Adjustable, Captain America

Garmin

vivofit jr2, Adjustable, Captain America - Garmin is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: vivofit jr2, Adjustable, Captain America Garmin

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: