close
Nilfisk Stofzuiger: Tot €100 cashback

Nilfisk Stofzuiger: Tot €100 cashback

Actie geldig van 01/03/2024 tot 30/04/2024
Actie bekijken
Moulinex Cookeo Touch: Extra Crisp gratis

Moulinex Cookeo Touch: Extra Crisp gratis

Actie geldig van 01/02/2024 tot 31/03/2024
Actie bekijken
Jura  Espresso Voorjaarsactie 2024

Jura Espresso Voorjaarsactie 2024

Actie geldig van 25/03/2024 tot 09/06/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

Edge Explore 2 Edge Explore 2 Fietscomputer € 299,99
Edge Explore 2 Powerbundel Edge Explore 2 Powerbundel Fietscomputer € 399,99
Edge 130 Plus Alleen het toestel Edge 130 Plus Alleen het toestel Fietscomputer € 199,99
Edge 530 Edge 530 Fietscomputer € 300,00
Edge Explore Edge Explore Fietscomputer € 249,99

Edge 820 Garmin op Niwzi

GPS-fietscomputer voor training en wedstrijden

  • Licht en compact, met een 2,3-inch capacitief touchscreen met hoge resolutie dat u gemakkelijk kunt bedienen, zowel met handschoenen aan als wanneer het nat is
  • De GroupTrack-functie houdt u op de hoogte van de locatie van alle fietsers in uw groep
  • Geavanceerde prestatiemeting met VO2 max, hersteladvies, Strava Live Segmenten, functioneel drempelvermogen (FTP), prestatieconditie en geavanceerde fietsdynamica
  • Inclusief ingebouwde ongevaldetectie3 compatibel met accessoires voor veiliger fietsen, zoals Varia Visionâ„¢, Variaâ„¢ slimme fietsverlichting en achteruitkijkradar
  • Fietsspecifieke navigatie met vooraf geladen Garmin fietskaart voor afslag-voor-afslag navigatie

Of u nu sneller of langer wilt fietsen dan gisteren of zich wilt aanmelden voor een wedstrijdtraining, voor elk doel biedt de Edge 820 direct de functies die u nodig hebt. Deze compacte GPS-fietscomputer met touchscreen biedt geavanceerde prestatiemeting, fietsspecifieke afslag-voor-afslag navigatie, onze nieuwe GroupTrack functie en meer.

GroupTrack voor als de groep u niet kan bijhouden

Ook als u het peloton achter u laat, hoeft u zich niet alleen te voelen. Met onze nieuwe GroupTrack functie kunt u uw toestel koppelen via Garmin Connect, zodat u altijd weet waar uw fietskameraden zich bevinden en zij kunnen zien waar u bent, als u uit zicht bent geraakt. Dit is slechts een van de vele innovaties die we ontwikkelen om te zorgen dat u zich op uw tocht nooit alleen hoeft te voelen.

Het ultieme touchscreen

U gaat veel plezier beleven van de vele krachtige functies die de compacte Edge 820 biedt, maar vooral het touchscreen met hoge resolutie zal u bevallen. Een omgevingslichtsensor past automatisch de helderheid van het scherm aan, zodat u alles in een oogopslag haarscherp overziet, en het capacitieve touchscreen is gemakkelijk te bedienen - ook als het nat is of wanneer u handschoenen draagt.

Geavanceerde prestatiemeting

De Edge 820 GPS fietscomputer is compatibel met ANT+®sensors, inclusief snelheid, cadans en hartslag. Voor nog meer prestatiegegevens is de 820 bovendien compatibel met ANT+ vermogensmeters, zoals de Vector™, onze unieke vermogensmeter in de pedalen die uw totale vermogen, cadans en balans tussen linker- en rechterbeen meet. U kunt zelfs fietsdynamicagegevens opslaan om meer inzicht te krijgen in uw conditie, zoals waar u kracht uitoefent op de pedalen en tijdens de hele pedaalslag. Het toestel kan ook worden geïntegreerd in ANT+ elektronische schakelsystemen en ANT+ fietstrainers.

Door toevoeging van een hartslagband kunt u ook beschikken over allerlei fysiologische gegevens. Tijdens het fietsen kunt u uw VO2 max-waarde in de gaten houden en na het fietsen kunt u met de functie Hersteladvies uw gegevens analyseren en zien hoe lang u moet wachten voordat u zich weer aan een volgende intensieve fietstraining waagt. Dit systeem van gekoppelde sensors, accessoires, fietscomputer en analyse achteraf via Garmin Connect zorgt dat u elke rit weer op de hoogte blijft van uw fysieke conditie.

Navigeren met vooraf geladen Garmin fietskaart

Gebruik GPS afslag-voor-afslag navigatie om uw weg te vinden, zowel op begane wegen als onbetreden paden. De Garmin fietskaart voorziet u van navigeerbare wegen en fietspaden, hoogtegegevens, nuttige punten en biedt u de mogelijkheid om adressen te zoeken. En als u de rondritfunctie gebruikt, selecteert de Edge 820 voor u een fietsvriendelijke route, van begin tot eind, gebaseerd op de afstand die u wilt afleggen.

LiveTrack is nu eenvoudiger

Met LiveTrack en GroupTrack kunnen uw gezin, vrienden en medefietsers uw locatie tijdens het fietsen in real-time bepalen en de functies zijn nu nog makkelijker te gebruiken. Als u automatisch starten inschakelt, kunt u meer aandacht besteden aan de rit en minder aan de technologie. Zowel LiveTrack als GroupTrack kunnen automatisch detecteren wanneer u begint met fietsen, waardoor u uw telefoon niet meer hoeft te pakken. Automatisch starten is ook beschikbaar voor de nieuwe Strava Beacon, waardoor Strava Premium abonnees gebruik kunnen maken van dezelfde geweldige functie. Zodat u tijdens het fietsen weet dat de thuisblijvers en de andere fietsers beter dan ooit weten waar u bent.

Waar u ook gaat

Of u nu in afgelegen bossen fietst of langs hoge gebouwen, dankzij de GPS- en GLONASS-satellietontvangst kan de Edge 820 uw positie snel en nauwkeurig bepalen, waar u zich ook bevindt.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

Edge 820 - Garmin is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Edge 820 Garmin

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: