close
Siemens actie flexInduction kooplaten

Siemens actie flexInduction kooplaten

Actie geldig van 12/02/2024 tot 31/07/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

Garmin forerunner 245 music zwart Garmin forerunner 245 music zwart Sporthorloge € 249,99
Garmin forerunner 245 music zwart/aqua Garmin forerunner 245 music zwart/aqua Sporthorloge € 249,99
Garmin forerunner 245 music zwart/wit Garmin forerunner 245 music zwart/wit Sporthorloge € 249,99
Garmin forerunner 245 zwart/merlot Garmin forerunner 245 zwart/merlot Sporthorloge € 199,99
Garmin forerunner 255 music black Garmin forerunner 255 music black Sporthorloge € 349,99
Garmin forerunner 255 music whitestone Garmin forerunner 255 music whitestone Sporthorloge € 349,99

ForeRunner 15 HRM1 Black/Blue Garmin op Niwzi

Ren met hart en ziel. Forerunner 15 legt tijdens het hardlopen belangrijke gegevens vast, zoals tijd, afstand en tempo. Wanneer het horloge wordt gekoppeld met de meegeleverde hartslagband, legt het tevens uw hartslag en hartslagzone vast, zodat u weet wanneer u uw doel hebt bereikt. Door te trainen met hartslagweergave kunt u ook in de gaten houden wanneer u het wat rustiger aan moet doen en wanneer u wel een tandje mag bijzetten.

Wilt u precies weten hoeveel stappen u overdag zet wanneer u niet aan het trainen bent? Dit kan nu zonder hiervoor een afzonderlijk toestel voor activiteitmeting te hoeven dragen. Forerunner 15 telt de hele dag de stappen die u zet en de calorieën die u verbrandt. Als u uw gegevens uploadt naar Garmin Connect, kunt u uw vooruitgang bij het bereiken van uw fitnessdoelen bijhouden en algehele fitnesstrends bekijken. Forerunner 15 herinnert u er tevens aan om te gaan bewegen als u langer dan een uur zit. Als u deze herinnering krijgt, loopt u een paar minuten om de inactiveitsindicator te resetten.

De Forerunner 15 is voorzien van een auto lap-functie en laat u met een piepje weten wanneer u weer een kilometer hebt afgelegd, en een knipperend scherm laat uw tijd voor die kilometer zien. Wanneer u klaar bent met uw training en de route opslaat, ziet u een overzicht van uw prestatie, inclusief uw totale tijd, afstand, gemiddeld tempo en calorieën. De Forerunner 15 laat u zelfs weten wanneer u een persoonlijk record neerzet, zoals uw snelste kilometer of grootste afstand tot nu toe.

Als u buiten hardloopt, gebruikt Forerunner 15 GPS om uw tijd, tempo en afstand nauwkeurig te meten. Wilt u afstand en tempo bijhouden terwijl u traint op een loopband of binnenbaan, dan kunt u de Forerunner 15 koppelen met een optionele voetsensor die u aan uw schoenveter kunt bevestigen.

U hoeft niet bang te zijn dat u de Forerunner iedere avond moet worden opgeladen. De oplaadbare batterij heeft een levensduur tot wel 5 weken wanneer de horlogemodus of modus voor activiteitmeting is ingeschakeld, of van 8 uur wanneer u het horloge met GPS gebruikt tijdens uw hardloopsessies buiten. Forerunner 15 heeft een waterbestendigheid van 5 ATM (50 meter). Een buitje of wat zweetdruppels zijn dus geen probleem, en u kunt het horloge zelfs omhouden wanneer u gaat zwemmen.

Via een eenvoudige verbinding met uw Mac® of pc kunt u uw activiteiten uploaden naar onze gratis online fitnesscommunity, Garmin Connect. Hier kunt u uw hardloopsessie op een kaart weergeven, voor iedere mijl uitgebreidere gegevens bekijken, een dagelijks overzicht van uw activiteiten bijhouden en deze delen met vrienden. U kunt ook deelnemen aan online uitdagingen en virtuele badges verdienen voor extra motivatie.

Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 179 00

ForeRunner 15 HRM1 Black/Blue

Garmin

ForeRunner 15 HRM1 Black/Blue - Garmin is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: ForeRunner 15 HRM1 Black/Blue Garmin

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: