close
Lumea IPL: 90 dagen op proef

Lumea IPL: 90 dagen op proef

Actie geldig van 04/01/2021 tot 05/01/2022
Actie bekijken
Panasonic Lumix S lenzen

Panasonic Lumix S lenzen

Actie geldig van 06/05/2021 tot 31/07/2021
Actie bekijken
Canon Student Cashback

Canon Student Cashback

Actie geldig van 15/04/2021 tot 30/06/2021
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

CCB6441BBW CCB6441BBW Fornuis € 649,99
CIB6641ABM CIB6641ABM Fornuis € 899,99
CGB62200CW CGB62200CW Fornuis € 479,99
CKB64411BW CKB64411BW Fornuis € 499,99
CCB644TBBW CCB644TBBW Fornuis € 689,99
CCB6442BBM CCB6442BBM Fornuis € 699,99

47056VS-WN AEG op Niwzi

De multi-cookware zone van deze kookplaat is geschikt voor al uw gespecialiseerde potten en pannen, zodat u steeds het perfecte professionele gerecht kunt bereiden.

Chef-waardige, consistente resultaten met een professionele oven

Neem de controle over het koken met de MaxiKlasse oven en de professionele keramische kookplaat. De extra grote deur en de binnenverlichting zorgen voor een perfect overzicht over het kookproces. Dit fornuis geeft u de mogelijkheid verschillende gerechten tegelijk te bereiden, met de resultaten die u voor ogen had.

Professionele resultaten dankzij de multi-cookware zone

Wanneer u iets bijzonders klaarmaakt, is het belangrijk dat u de apparatuur en ruimte heeft die u helpen uw ingrediënten om te toveren tot de beste resultaten. Deze kookplaat beschikt over een multi-cookware zone die specifiek ontworpen is voor gespecialiseerd kookgerei. Van braadpannen tot vispocheerpannen, u kunt alle potten en pannen gebruiken die u nodig heeft voor uitstekende resultaten.

Een glad oppervlak voor efficiënte reiniging

Een glad oppervlak is het makkelijkst perfect schoon te maken. Om u een combinatie te bieden van een makkelijk te reinigen oppervlak en volledige controle bij het koken, zullen deze bedieningsknoppen in het toestel verdwijnen wanneer u erop drukt. Op die manier zijn ze beschikbaar wanneer u ze nodig hebt, en volledig gelijk met de kookplaat wanneer u ze wenst schoon te maken.

Direct overzicht van de status van uw gerecht

Het UniSight timerdisplay biedt in één oogopslag overzicht van de status van uw gerecht. Op dit duidelijke scherm kunt u een alarm instellen, direct zien hoe lang het nog duurt voordat uw gerecht klaar is en de timer accuraat en precies instellen.

Consistente resultaten, op elke hoogte binnen de oven.

Met dit fornuis kunt u consistente resultaten behalen op elke hoogte binnen de extra grote oven. Dit komt omdat het fornuis ontwikkeld is met het nieuwe het lucht-systeem. Deze technologie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur op iedere hoogte in de oven, op de exacte temperatuur die u instelt.

Deel uw oven opnieuw in, wanneer u wilt

Een goede plaatsing van de gerechten in de oven garandeert de gewenste resultaten. De OptiFlex geleiders geven u een maximum aan flexibiliteit in het gebruik van uw oven. Ze maken het mogelijk de oven zo in te richten, dat de gerechten altijd een perfecte plaatsing kunnen hebben, of ze nu zeer hoog zijn of andere vormen hebben.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

47056VS-WN - AEG is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 47056VS-WN AEG

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: