close
Bosch actie FlexInduction kooplaten

Bosch actie FlexInduction kooplaten

Actie geldig van 12/02/2024 tot 31/07/2024
Actie bekijken

AFP40 Airfree op Niwzi

De Airfee P40 luchtreiniger is aanbevolen voor ruimtes tot 16 m² en heeft een geintegreerd, dimmer gecontroleerd blauw nachtlampje.

Airfree maakt gebruik van revolutionaire gepatenteerde technologie. In Airfree's keramische cel worden micro organismes e.d. onder een temperatuur van ca. 230 graden Celsius efficiënt en geruisloos uitgeschakeld. De resultaten van Airfree zijn in een groot aantal onafhankelijke tests vastgesteld door internationale laboratoria.

Hoe werkt Airfree? De natuurlijke Airfree® TSS ™ technologie maakt gebruik van verwarmde lucht door de schimmels, bacteriën, virussen, huisstofmijt, pollen en allergenen uit de lucht te vernietigen i.p.v. op te vangen in filters en beschermt daardoor effectief. U hoeft dus nooit dure filters te vervangen, wat toch al gauw tussen de 50 -100 euro per jaar scheelt.

Airfree reinigt 24 uur per dag de lucht die u inademt en is geheel geluidloos. Na plaatsing heeft u er geen omkijken meer naar.

Het is een geweldig product voor mensen met allergieën, astma of andere aandoeningen van de luchtwegen.


AFP40 - Airfree is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: AFP40 Airfree

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: