close
Canon EOS R/RF: inruil promotie winter 2024

Canon EOS R/RF: inruil promotie winter 2024

Actie geldig van 15/02/2024 tot 31/03/2024
Actie bekijken
Samsung Galaxy Watch6 (Classic): Extra Fabric Band

Samsung Galaxy Watch6 (Classic): Extra Fabric Band

Actie geldig van 11/03/2024 tot 31/03/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

IS7282BL CareStyle 7 Pro Blue IS7282BL CareStyle 7 Pro Blue Stoomgeneratoren € 349,99
IS1012BL CareStyle 1 Blue IS1012BL CareStyle 1 Blue Stoomgeneratoren € 139,99
IS3155VI CareStyle 3 Pro Violet IS3155VI CareStyle 3 Pro Violet Stoomgeneratoren € 189,99

IS 3041 WH Easy Braun op Niwzi

De compacte stoomgenerator CareStyle 3 IS 3041 WH van Braun met een extra groot waterreservoir van 2 liter is zó makkelijk in gebruik, dat strijken verandert in een leuke klus!

Klein vanbuiten, groot vanbinnen

Laat u verrassen door de opvallend compacte stoomgenerator CareStyle 3 IS 3041 WH van Braun en sta versteld van de prestaties! Naast een zeer compact design, heeft de IS 3041 WH een extra groot waterreservoir van 2 liter, 2400W vermogen, 5 bar stoomdruk, 120g/min stoomafgifte en een krachtige stoomshot van 310g. Met deze kenmerken kost strijken u geen moeite meer en gaat u het zelfs leuk vinden. In vergelijking; u strijkt 2 x sneller dan met een traditioneel stoomstrijkijzer! Wat ook erg makkelijk is, is dat u met één druk op de knop automatisch de temperatuur instelt. Dankzij de iCare technologie van de IS 3041 WH bent u namelijk bij elk kledingstuk en elke stof verzekerd van één perfecte combinatie van stoom en temperatuur zonder druppen. Strijk moeiteloos uw wasmand leeg dankzij  de uniek gebogen Eloxal 3D strijkzool en krachtige stoom. Stel bovendien de ecostand in wanneer minder stoom nodig is voor delicate stoffen. Hiermee vermindert u het energieverbruik met 35%. De IS 3041 WH is niet alleen goed voor u, maar ook voor het milieu!

Zeer compact, extra groot reservoir

Strijk veel langer aan één stuk door met de IS 3041 WH stoomgenerator van Braun dankzij het extra grote waterreservoir van maar liefst 2 liter. Na het strijken verplaatst en bergt u de stoomgenerator heel gemakkelijk op vanwege het compacte formaat. De stoomgenerator is tevens voorzien van een handige opbergmogelijkheid voor zowel het stroom- als het stoomsnoer. Nog nooit was een stoomgenerator zo makkelijk in gebruik! 

Veilig voor alle stoffen

De stoomgenerator CareStyle 3 IS 3041 WH is veilig voor alle stoffen, van jeans tot linnen. De iCare technologie garandeert namelijk altijd de beste combinatie van stoom en temperatuur. De temperatuur van het strijkijzer veranderen bij iedere soort stof? Niet meer nodig met de IS 3041 WH stoomgenerator van Braun! Vooraf kleding sorteren hoeft dus ook niet meer. Wat zult u hiermee tijd besparen! Bovendien heeft de IS 3041 WH nog een belangrijk voordeel: u kunt het strijkijzer veilig op de strijkplank en op kleding laten rusten zonder nadelige gevolgen. Kortom, het is een super slimme en veilige stoomgenerator voor uw pasgewassen kleding!  

Unieke afgeronde strijkzool 

Heeft u moeite met obstakels, zoals knopen, zakken en ritsen? Dit is verleden tijd met de IS 3041 WH stoomgenerator van Braun. Dankzij de gepatenteerde Braun Eloxal 3D strijkzool behoudt u, zelfs bij die vervelende knopen, zakken en ritsen, een optimaal glijresultaat met perfecte strijkresultaten. Beweeg heel soepel met de afgeronde strijkzool over obstakels in alle richtingen en strijk uw wasgoed snel en moeiteloos helemaal kreukvrij. Bovendien is de Eloxal strijkzool krasbestendig waardoor u gegarandeerd zeer lang kunt genieten van een soepel glijresultaat.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 189 00

IS 3041 WH Easy

Braun

IS 3041 WH Easy - Braun is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: IS 3041 WH Easy Braun

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: