close
Krups Dolce Gusto: 30% cashback + capsules terugbetaald

Krups Dolce Gusto: 30% cashback + capsules terugbetaald

Actie geldig van 01/02/2024 tot 31/03/2024
Actie bekijken
Loewe Winter Deals 2024

Loewe Winter Deals 2024

Actie geldig van 01/02/2024 tot 31/03/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

HF G70 HF G70 Camcorder € 1.219,99
XA60 XA60 Camcorder € 1.729,99
XA65 XA65 Camcorder € 2.339,00
XA70 XA70 Camcorder € 2.439,00
XA75 XA75 Camcorder € 3.049,00
EOS R5 C EOS R5 C Camcorder € 4.539,00

LEGRIA HF G40 Canon op Niwzi

Profiteer van een uitstekende beeldkwaliteit en professionele bediening met de LEGRIA HF G40. Veelzijdig en eenvoudig in gebruik dankzij de hoge optische kwaliteit, HD CMOS PRO-sensor en een groot dynamisch bereik in een compacte behuizing die prettig in de hand ligt.

Maak AVCHD 1080p-video's met hoge bitrate en variabele framerates onder alle lichtomstandigheden dankzij een uitgebreide reeks professionele functies en geavanceerde handbediening. Denk daarbij aan een uiterst gevoelige CMOS PRO-sensor type 1/2.84, een groot diafragma met 8 lamellen, Wide DR- en Highlight Priority-modi en krachtige Optical Image Stabilisation.

De LEGRIA HF G40 biedt talloze mogelijkheden in een compacte behuizing die prettig in de hand ligt. Maak opnamen van weidse landschappen en of gedetailleerde close-ups met de heldere 20 x f/1.8 groothoekzoomlens en leg de opnamen gelijktijdig vast in zowel AVCHD- als MP4-indeling. De kantelbare zoeker met hoge resolutie maakt gebruik in kleine ruimtes en vanuit de vreemdste hoeken mogelijk.

Met Wi-Fi kun je op afstand, via je smartphone of tablet opnamen maken, waarbij je sluitertijd, focus en belichting kunt instellen. Tot de verschillende geavanceerde aansluitmogelijkheden behoren aansluitingen voor microfoon en hoofdtelefoon, direct HDMI en AV out, een geavanceerde minischoen en statiefbevestiging, een USB-sleuf en twee sleuven voor SD-kaarten. Het gebruik van geo-labels is verkrijgbaar als optioneel accessoire.

Je hebt snel toegang tot essentiële functies dankzij intuïtieve touchscreenmenu's en Touch AF met terughalen van focus. Een kantelbare zoom/focusring plus instelbare functieknoppen en dito keuzewiel, waarmee je de meest gebruikte functies bij de hand hebt, zorgen voor een snellere bediening zodat je niets hoeft te missen.

Schakel tussen de modi volledig automatisch, handmatig en film, waardoor je snel creatieve opnamen kunt maken met filters in filmstijl die tijdens of na de opname kunnen worden toegepast. Creëer dramatische effecten met slow motion en time-lapse-opnamen en neem op met audio van hoge kwaliteit. Vergroot je creativiteit met de instelbare focussnelheid.

Een assortiment camcorders waarmee u de wereld kunt vastleggen zoals u die ziet. De ongeëvenaarde beeldkwaliteit brengt uw beelden tot leven. Dankzij de combinatie van superieure beeldkwaliteit en precisietechniek en technische kennis van Canon, kan je met LEGRIA-camcorders snel en gemakkelijk prachtige filmpjes maken en delen.

Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 1.099 00

LEGRIA HF G40

Canon

LEGRIA HF G40 - Canon is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: LEGRIA HF G40 Canon

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: