close
Panasonic: Lumix S1/S1R cashback

Panasonic: Lumix S1/S1R cashback

Actie geldig van 01/10/2019 tot 31/12/2019
Actie bekijken
Demeyere eindejaarsfolder

Demeyere eindejaarsfolder

Actie geldig van 13/11/2019 tot 31/12/2019
Actie bekijken
Samsung Proximus: Gratis Galaxy Fit

Samsung Proximus: Gratis Galaxy Fit

Actie geldig van 12/11/2019 tot 02/02/2020
Actie bekijken

LV-WX320 Canon op Niwzi

Deze draagbare WXGA-projector geeft helder, hoogwaardig beeld en is zeer compact en licht. De projector is HDMI- en MHL-compatibel en heeft een netwerkpoort, waarmee hij zijn geld meer dan waard is.

Helder, levendig beeld

Voor prijsbewuste organisaties die een uitstekende draagbare projector nodig hebben is de Canon LV-WX320 ideaal. Profiteer van nauwkeurig afgetekende en opmerkelijk scherpe breedbeeldprojectie dankzij de native WXGA-resolutie (1280 x 800 pixels) en een beeldverhouding van 16:10. De projector biedt consistent levendige kleuren en diep zwart dankzij de helderheid van 3200 lumen en de contrastratio van 10.000:1. Dankzij de DLP-paneeltechnologie is het rastereffect tot een minimum beperkt, hetgeen voor deze prijsklasse vrij uniek is. De LV-WX320 biedt een geweldige kwaliteits- en prijs/prestatieverhouding.

Moeiteloze connectiviteit

De royale keuze van ingangen van de LV-WX320 geeft u de flexibiliteit om hoogwaardig beeld te projecteren vanuit allerlei bronnen. Door de HDMI-poort kunt u via de HDMI-uitgangen die nu gebruikelijk zijn op laptops scherper, helderder beeld met meer details realiseren; indrukwekkend 3D-beeld is gemakkelijk af te spelen met het DLP-Link-systeem. Doordat de projector MHL-compatibel is, kunt u via de HDMI-poort projecteren vanaf elke tablet of smartphone met MHL-functionaliteit. Connectiviteit, bediening en onderhoud via een IT-netwerk zijn eenvoudig te realiseren via de RJ-45-netwerkpoort. 

Betaalbaar

De Total costs of ownership van de LV-WX320 liggen aantrekkelijk laag. De levensduur van de lamp is maar liefst 6000 uur in ecomodus. En Canon's royale lampgarantie van 3 jaar biedt 3 reservelampen binnen de garantieperiode, mocht een lamp het laten afweten bij normaal gebruik. Zo voorkomt u potentieel aanzienlijke kosten. Het energieverbruik bedraagt slechts 350 W in bedrijf (240 W in ecomodus), en betekent lagere energiekosten en verbeterde duurzaamheid. De onderhoudskosten blijven beperkt tot het absolute minimum, dankzij het ontwerp zonder filter en de gemakkelijke vervanging van de lamp via het paneel aan de bovenzijde. In ecomodus produceert de ventilator van de LV-WX320 slechts 29 dB, zodat uw publiek niet wordt afgeleid door achtergrondgeluid.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

LV-WX320 - Canon is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: LV-WX320 Canon

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: