close
Sigma Objectieven: Tot €1000 kassakorting

Sigma Objectieven: Tot €1000 kassakorting

Actie geldig van 15/03/2024 tot 30/04/2024
Actie bekijken
Miele Stoomoven: gratis stoomkookboek

Miele Stoomoven: gratis stoomkookboek

Actie geldig van 01/01/2024 tot 31/12/2024
Actie bekijken
Bosch actie FlexInduction kooplaten

Bosch actie FlexInduction kooplaten

Actie geldig van 12/02/2024 tot 31/07/2024
Actie bekijken

EF-100B Zwart Epson op Niwzi

Draagbare laserprojector

Projecteer waar en wanneer u maar wilt met deze stijlvolle en draagbare laserprojector. Projecteer content eenvoudig in supergroot formaat via streaming-apparaten en de HDMI-poort.

Strak en slank ontwerp

De projector zelf is al de moeite waard om te bekijken, met de trendy metallic afwerking, elegante ronde hoeken en minimale knoppen.

Supergrote content, waar u maar wilt

Creëer waar u maar wilt een indrukwekkend scherm van 150 inch met deze lichte en compacte projector. De projector is eenvoudig te verplaatsen of mee te nemen. U kunt hem ook op zijn kant zetten en in elke richting projecteren: op de muur, het plafond of de vloer.

Helder en kleurrijk

Zelfs bij daglicht levert deze projector heldere en levendige beelden, waardoor het niet nodig is om het licht uit te doen, ramen af te schermen of zelfs een scherm te gebruiken. En dit allemaal dankzij de laserlichtbron en 3LCD-technologie.

Probleemloze installatie

Open de welkomstgids met de afstandsbediening en ontdek hoe eenvoudig het is om de projector te installeren. Het geluid komt uit de ingebouwde luidsprekers en hoofdtelefoonaansluiting. U kunt ook een soundbar koppelen via Bluetooth. Door een kabel in te pluggen in de HDMI-poort, bekijkt u eenvoudig content van een telefoon, tablet, DVD-speler, game-console of laptop. Content streamen is ook gemakkelijk: aan de achterkant kunnen devices worden ingeplugd, zoals Amazon Fire TV, Google Chromecast en Roku).

Geniet de komende tien jaar van uw favoriete content

Maar laat het slanke en strakke ontwerp van deze projector u niet afleiden van de indrukwekkende functies. De projector is compact en lichtgewicht, zodat u deze eenvoudig kunt verplaatsen of meenemen. Projecteren werkt vrijwel direct (bij normaal daglicht) en in elke richting. Toon content van een telefoon, streaming-apparaat, gameconsole en nog veel meer. Makkelijk te installeren en jarenlang te gebruiken.

 

 


Kenmerken mode_editWijzigen

Accessoires voor Epson EF-100B Zwart

€ 999 00

EF-100B Zwart

Epson

EF-100B Zwart - Epson is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: EF-100B Zwart Epson

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: