close

990WN houtkachel powder blue Esse op Niwzi

De 990 combineert, net als alle ESSE fornuizen, de moderne techniek met de klassieke ESSE kwaliteit en gaat voorop wat betreft de technologische en ecologische ontwikkelingen.

Met 3 ovens van grote capaciteit (die allen verschillende temperaturen kunnen vasthouden voor een vergroot gebruiksgemak) biedt de 990 een reusachtige 112 liter aan kookvolume.  Hij is gebaseerd op de klassieke ESSE uitstraling uit de jaren 1930 en combineert een vintage uitstraling met de moderne voordelen.

De 990 kan een warmteafgifte bereiken tussen de 2 en 8 kW, afhankelijk van hoe hij wordt bediend en hoeveel brandstof wordt gebruikt.  De stijlvolle haard is voorzien van een tweede glazen deur waardoor de vlammen te bewonderen zijn, terwijl extra warme de kamer wordt ingestuurd.  De grote gietijzeren kookplaat heeft verschillende temperatuurzones voor extra flexibiliteit.

De 990 verwarmt zeer snel vanuit koude stand, heeft een grote capaciteit voor houtblokken en bevast daarnaast ook roesvrijstalen handdoekenrails, perfect gewogen en geïsoleerde deksels op de kookplaat en "easy-shut"-deurklinken.  U kunt de vuurhaard zelfs gebruiken om direct te grillen boven de hote kolen terwijl de kookluchtjes door de afvoer verdwijnen.  De 990 is leverbaar met of zonder warm water boiler en kan ook worden gebruiken als een vast brandstoffornuis.

CONTACTEER UW WINKELPUNT VOOR UW PRIJS OP MAAT.


Kenmerken mode_editWijzigen

990WN houtkachel powder blue

Esse

990WN houtkachel powder blue - Esse is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 990WN houtkachel powder blue Esse

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: