close
Samsung Stofzuiger: Tot €100 cashback

Samsung Stofzuiger: Tot €100 cashback

Actie geldig van 01/07/2022 tot 31/07/2022
Actie bekijken
Bosch Stofzuiger: Niet tevreden? Geld terug!

Bosch Stofzuiger: Niet tevreden? Geld terug!

Actie geldig van 01/06/2022 tot 30/09/2022
Actie bekijken

Camper 660LMT-D incl. camera Garmin op Niwzi

Navigatiesysteem voor kampeerwagens en mobilhomes. Pakket met achteruitrijcamera BC30.

Met de Camper 660LMT-D, ons nieuwste navigatietoestel voor camperliefhebbers, beschikt u over een handige reisbegeleider, zodat u volop kunt genieten van de vrijheid op de weg. De Camper 660LMT-D, voorzien van een overzichtelijk 6,0-inch capacitief glazen scherm dat gemakkelijk is te installeren in uw auto of caravan, stippelt op basis van de afmetingen van uw camper of caravans de meeste geschikte routes uit, geeft gevarenborden weer en bevat een adreslijst van campings. De 660LMT-D, ons nieuwste model in de Camper serie, biedt niet alleen gemakkelijke routebepaling en hoogteprofielgegevens, maar voegt dankzij Foursquare® ook miljoenen nieuwe en populaire nuttige punten toe.

Nieuw profiel voor de beste caravanroutes

Camper 660 LMT-D is speciaal ontworpen om gebruikers van kampeerauto's, caravans en campers eenvoudige navigatie te bieden. Het toestel wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde, gedetailleerde kaarten van Europa, met informatie over beperkingen op de weg, zoals de hoogte van bruggen, en andere relevante informatie over de meeste hoofd- en snelwegen. Voer gewoon de gegevens van uw camper of caravan in en Camper 660LMT-D zoekt op basis van uw camperprofiel in heel Europa de meeste geschikte routes. Routes worden bepaald op basis van hoogte, gewicht, lengte en breedte van uw voertuig.

Routewaarschuwingen en hoogteprofiel

De Camper 660 LMT-D beschikt over gedetailleerde kaarten van Europa, waarop voor campers relevante beperkingen staan aangegeven, zoals brughoogten, scherpe bochten en andere relevante informatie betreffende de meeste hoofdwegen en snelwegen. Deze audiovisuele waarschuwingen dienen om u voor te bereiden op mogelijk gevaarlijke situaties.

Camper 660LMT-D is voorzien van een handige kaartfunctie waarmee u hoogtegegevens over de route die u gaat afleggen kunt weergeven op uw navigatiescherm. Door op hoogtegegevens te tikken kunt u bovendien het hoogteprofiel uitvouwen voor een meer gedetailleerd overzicht van de huidige en te verwachten hellingsgraad. Op die manier kunt u zorgen dat u voorbereid bent op mogelijke steile hellingen op uw route.

Adreslijst van meer dan 9000 campings

Camper 660LMT-D is voorzien van de ACSI campingadreslijst. Deze uitgebreide lijst van kampeerterreinen omvat meer dan 9000 campings in Europa, inclusief gedetailleerde informatie over tarieven, openingstijden en meer. In de ACSI campingadreslijst kunt u zoeken op door u gewenste faciliteiten, zoals huisdieren toegestaan, campingwinkels, elektriciteitsaansluitingen, zodat u op uw bestemming niet voor verrassingen komt te staan.

Gemakkelijke routebepaling en landschappelijke routes

Als u een voorkeur heeft voor bepaalde wegen of steden, kunt u met Gemakkelijke routebepaling uw route gemakkelijk aanpassen. U voegt gewoon een bepaald punt toe aan de route op het scherm en er wordt een melding weergegeven die aangeeft hoeveel langer de reis gaat duren.

Met Camper 660 LMT-D is uw reis het hoogtepunt. De optionele instelling voor landschappelijke routes biedt u de mogelijkheid om van gebaande wegen af te wijken en meer te ontdekken. Via het routeweergavemenu kunt u uw landschappelijke route in voorbeeldweergave bekijken en genieten van de vrijheid op de open weg.

Handsfree functies

De Camper 660LMT-D biedt het gemak van spraakgestuurde navigatie. Spreek uw instructies in en uw toestel reageert op uw opdrachten. U kunt uw handen veilig aan het stuur houden. U kunt natuurlijk ook navigeren via het aanraakscherm. Synchroniseer een compatibel Bluetooth® toestel, zoals uw smartphone, met uw Camper 660LMT-D om handsfree te bellen via de geïntegreerde microfoon en luidspreker. Berg uw telefoon veilig op in een handschoenenvak, jaszak of etui terwijl u nog steeds kunt bellen en gebeld kunt worden.

Camper- en caravansnelheidslimieten

Met de Camper 660 LMT-D kunt u de snelheidslimiet voor uw kampeerauto of caravan, die vaak verschilt van die voor personenauto's, altijd in de gaten houden. Op het scherm worden geldende maximumsnelheid en geschatte aankomsttijdens duidelijk weergegeven, zodat u zich tijdens uw rit kunt ontspannen.

Meer informatie in een oogopslag

Uw routekaart wordt continu weergegeven op het scherm van de Camper 660LMT-D, inclusief aanvullende informatie. In een oogopslag kunt u de naam van de straat zien waarin u rijdt. Het toestel waarschuwt ook als u een schoolzone nadert. Waar u ook bent, u weet altijd wat er in de buurt is. De functie Verderop waarschuwt u steeds wanneer u locaties nadert, zoals tankstations, stopplaatsen en campings. Deze informatie wordt naast uw kaart weergegeven en tijdens uw hele route bijgewerkt.

Garmin maakt navigatie nog gemakkelijker

De database van de Camper 660LMT-D met vooraf geladen nuttige punten is nu dankzij Foursquare uitgebreid met miljoenen nieuwe en populaire nuttige punten. U kunt nu op uw route nog gemakkelijker restaurants, winkels en bezienswaardigheden vinden.

Uw Camper 660LMT-D is voorzien van Garmin Real Directions met nieuwe "gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen", gemakkelijk te begrijpen, vriendelijk gesproken richtingaanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten. Tijdens het navigeren krijgt u eenvoudige gesproken aanwijzingen, zoals “Sla rechtsaf na de apotheek”. U hoeft zich niet meer in te spannen om straatnamen te lezen. Garmin Real Voice™ is geavanceerde spraaktechnologie die een natuurlijk, vriendelijk stemgeluid produceert. Alleen de GPS-navigatietoestellen van Garmin beschikken over de functies Garmin Real Directions en Garmin Real Voice.

Gemakkelijk navigeren over ingewikkelde knooppunten

De Camper 660LMT-D biedt geavanceerde rijbaanassistentie (Active Lane Guidance). Deze functie geeft met spraakaanwijzingen en felgekleurde pijlen de voor uw route juiste rijbaan aan. De photoReal knooppuntweergave geeft afritten weer zoals in het echt - in kleur en uiterst gedetailleerd. In de Bird's Eye knooppuntweergave kunt u de situatie bij kruispunten als het ware van bovenaf overzien.

BC™ 30 draadloze achteruitrijcamera

Gemakkelijk achteruitrijden met een BC 30 draadloze achteruitrijcamera. Deze camera biedt u altijd goed zicht op de weg achter uw camper, maar is onmisbaar om achteruit te rijden.

Compatibel met Smartphone Link app

Smartphone Link5 is een gratis app voor mobiele toestellen, waarmee u uw Camper 660LMT-D kunt verbinden met uw iPhone® of Android™ smartphone. Na de koppeling kan uw Camper 660LMT-D via het data-abonnement van uw mobiele telefoon informatie delen. Smartphone Link biedt ook toegang tot Garmin Live Services met nuttige real-time weersinformatie of live verkeersinformatie die gratis of op abonnementbasis beschikbaar is.. U kunt via de app premium inhoud kopen, zoals geavanceerde weerradargegevens of beelden van flitspalen. Met de Smartphone Link app op uw Camper 660LMT-D kunt u zich ook aanmelden bij Foursquare en toegang krijgen tot meer gedetailleerde informatie over nuttige punten, zoals beoordelingen, prijsklasse en openingstijden. Download Smartphone Link voor Android™ in de Google Play store. Download Smartphone Link voor iPhone® op iTunes.

Bevat levenslange kaart- en verkeersupdates

Camper 660LMT-D biedt gratis kaarten en updates gedurende de nuttige levensduur van uw toestel, zodat uw routes altijd gebruikmaken van de meest actuele kaarten, nuttige punten en campingadresgegevens.

Met behulp van de meegeleverde voedingskabel/verkeersinformatie-ontvanger biedt uw Camper 660LMT-D gratis digitale verkeersinformatie gedurende de nuttige levensduur van uw toestel. De Camper 660LMT-D helpt u files te omzeilen en tijdbesparende alternatieve routes te vinden om te kunnen blijven rijden.

Toestelbeheer met één druk op de knop

Gebruik Garmin Express om uw Camper 660LMT-D actueel te houden. Met Garmin Express kunt u eenvoudig kaarten en software bijwerken, favorieten van en naar toestellen overbrengen en gratis aangepaste voertuigpictogrammen en stemmen installeren.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 449 99

Camper 660LMT-D incl. camera

Garmin

Camper 660LMT-D incl. camera - Garmin is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Camper 660LMT-D incl. camera Garmin

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte:
Adv:
lakoro Shop