close
HP Instant Ink Plan

HP Instant Ink Plan

Actie geldig van 21/05/2021 tot 31/12/2025
Actie bekijken
Fritel Friteuse Turbo SF: Beckers frikandellen gratis

Fritel Friteuse Turbo SF: Beckers frikandellen gratis

Actie geldig van 15/03/2024 tot 15/05/2024
Actie bekijken
We. by Loewe Deals

We. by Loewe Deals

Actie geldig van 03/10/2023 tot 31/03/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

Dash Cam 47 Dash Cam 47 Dashcam € 179,99
Dash Cam 57 Dash Cam 57 Dashcam € 200,00
Dash Cam Mini 2 Dash Cam Mini 2 Dashcam € 129,99

Dash Cam 35 Garmin op Niwzi

Dashcam met HD-resolutie, gps en incidentensensor.

Betrouwbare HD-dashcam met GPS en handige waarschuwingen voor de bestuurder

Standalone HD-dashcam met GPS3 en helder 3,0-inch LCD-scherm. De bestuurder wordt onder andere geattendeerd op het gevaar van een kop-staartbotsing1 en gewaarschuwd voor roodlichtcamera's en flitsers.

Voorzien van GPS; op de video-opnamen worden locatie, richting, snelheid, datum en tijd vastgelegd om later precies te kunnen zien waar en wanneer ongevallen en incidenten hebben plaatsgevonden.

De incidentdetectiesensor (G-sensor) slaat automatisch opnamen van aanrijdingen en incidenten op. De ingebouwde microfoon neemt de geluiden binnen in uw voertuig op. Groot beeldveld met hoge videokwaliteit, ook bij weinig licht.

Opnemen in high-definition

Dash Cam 35 is een gebruikersvriendelijke HD-dashboardcamera3 met 3,0-inch LCD-scherm. De camera is voorzien van een groothoeklens die de hele weg bestrijkt, en van GPS voor nauwkeurige registratie van tijd en locatie, zodat precies te zien is waar en wanneer voorvallen hebben plaatsgevonden.

U kunt ervan op aan dat uw Dash Cam 35 haarscherpe opnamen maakt, hoe licht of donker het ook is. Bevestig de camera op uw voorruit en neem uw rit op in 1080p of 720p. De dashcam maakt continu opnamen en slaat deze op de meegeleverde, verwisselbare microSD kaart op. Als u meer geheugen nodig hebt, kunt u een grotere microSD kaart plaatsen (tot 64 GB, afzonderlijk verkrijgbaar; klasse 4 vereist). U kunt de opnamen direct op het LCD-scherm afspelen of later bekijken op uw computer.

Uw ooggetuige die nooit knippert

U hoeft zich geen zorgen te maken over het in- en uitschakelen van de camera. Zodra de Dash Cam 35 is aangesloten op een voedingsbron, worden de opnamen gestart.

Alle opnamen worden voorzien van tijd en locatie zodat u precies weet waar en wanneer het allemaal gebeurde. Als u de beelden op uw computer bekijkt, beschikt u over de geregistreerde breedte- en lengtegraad, datum, tijd, snelheid en reisrichting.

Uw dashcam is voorzien van automatische ongevallendetectie (G-sensor) en slaat, als een ongeval wordt gedetecteerd, de huidige, vorige en volgende opnamen op, zodat het hele voorval in detail wordt vastgelegd.

Als u van dichtbij opnamen wilt maken van uw voertuig of materiële schade, kunt u de Dash Cam 35 uit uw voertuig halen en foto's nemen.

Waarschuwingen om de bestuurder te attenderen op gevaar

De Dash Cam 35 waarschuwt de bestuurder bij naderend gevaar om veiliger rijgedrag te bevorderen. De waarschuwing voor een kop-staartbotsing1 wordt gegeven als u te dicht op de auto voor u rijdt. De waarschuwing voor roodlichtcamera's en flitsers2 attendeert op naderende roodlichtcamera's en flitsers.


Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

Dash Cam 35 - Garmin is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Dash Cam 35 Garmin

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: