close
Philips Luchtreiniger: Tot €100 cashback

Philips Luchtreiniger: Tot €100 cashback

Actie geldig van 01/04/2024 tot 19/05/2024
Actie bekijken
Miele Stoomoven: gratis stoomkookboek

Miele Stoomoven: gratis stoomkookboek

Actie geldig van 01/01/2024 tot 31/12/2024
Actie bekijken
Bosch actie FlexInduction kooplaten

Bosch actie FlexInduction kooplaten

Actie geldig van 12/02/2024 tot 31/07/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

Edge Explore 2 Edge Explore 2 Fietscomputer € 299,99
Edge Explore 2 Powerbundel Edge Explore 2 Powerbundel Fietscomputer € 399,99
Edge 130 Plus Alleen het toestel Edge 130 Plus Alleen het toestel Fietscomputer € 199,99
Edge 530 Edge 530 Fietscomputer € 300,00
Edge Explore Edge Explore Fietscomputer € 249,99

Edge Touring Plus Garmin op Niwzi

De Edge Touring Plus werkt hetzelfde als een GPS-navigatietoestel in uw auto, maar dan met kaarten en functies die speciaal zijn afgestemd op gebruik op de fiets. Of u nu een bepaalde bestemming in gedachten hebt, of alleen een afstand die u wilt rijden, met de Edge Touring Plus vindt u altijd uw weg. U kunt zelfs ritten van andere opzoeken en downloaden op Garmin Connect en Garmin Adventures, of uw eigen ritten delen met anderen.

Zoek locaties en ontvang aanwijzingen

Vooraf geladen fietskaarten op de Edge Touring Plus maken het gemakkelijk om van punt A naar punt B en terug te komen. Voer een adres in of zoek naar nuttige punten en de Edge Touring Plus geeft u afslag-voor-afslag aanwijzingen naar uw bestemming(en). U kunt kiezen uit modi voor fietsen, toerfietsen en mountainbiken om de meest geschikte route voor het type activiteit te berekenen via verharde, onverharde wegen en/of paden.

Met de functie voor rondritten kunt u op de Edge Touring Plus instellen hoe ver u wilt rijden en vervolgens uit drie mogelijke ritten kiezen die u terugbrengen naar de plaats van vertrek. Uw toestel maakt het plannen van tussenstops en het vinden van attracties onderweg tot kinderspel.

Koppelen met uw Edge

Gebruik de Edge Touring Plus met een draadloze ANT+®-hartslagmeter (apart verkrijgbaar) om uw inspanningen te meten en vast te leggen. Deze ANT+ technologie biedt ook integratie met compatibele elektrische fietsen zodat u ook uw bereik, resterende batterijvermogen en andere belangrijke gegevens kunt weergeven.

Nuttige hoogte-informatie

De barometrische hoogtemeter van de Edge Touring Plus toont onderweg de hoogte, totale stijging, totale daling en hellingsinformatie. Er wordt ook een grafiek met hoogtewijzigingen weergegeven en vastgelegd zodat u deze kunt uploaden wanneer u weer thuis bent.

Zoek ritten en avonturen

Hebt u geen specifieke bestemming in gedachten? Zoek dan naar ritten die anderen hebben geplaatst op Garmin Connect of Garmin Adventures. Download deze naar de Edge Touring Plus voor uw volgende tocht. Pas bestaande tochten aan of stel geheel nieuwe tochten samen en download die vervolgens ook naar uw toestel.

Deel uw ervaringen

De Edge Touring Plus legt vast waar u rijdt, dus u kunt uw tochten uploaden naar Garmin Connect of Garmin Adventures en deze op elk moment opnieuw beleven. Garmin Connect en Garmin Adventures zijn gratis en hier kunt u uw fietsavonturen delen met vrienden, familie en andere fietsers.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 229 99

Edge Touring Plus

Garmin

Edge Touring Plus - Garmin is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Edge Touring Plus Garmin

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: