close
LG TV OLED: Tot €300 cashback

LG TV OLED: Tot €300 cashback

Actie geldig van 13/03/2024 tot 30/04/2024
Actie bekijken

Riva2 670 Elektrisch GAZCO op Niwzi

De moderne Riva2 670 serie is de nieuwste toevoeging aan de collectie elektrische haarden van Gazco. Ontworpen met een breed scala aan installatie mogelijkheden. De veelzijdige Riva2 670 elektrische haard kan zowel in de muur als in een bestaande openhaard worden gebouwd, echter kan deze ook aan de muur worden bevestigd door middel van de muurmontage box. De haard beschikt over een hoog rendement van maximaal 2 kW warmteafgifte.

Dit landschap model heeft een verbluffend realistisch vuur en vlam effect. Standaard geleverd met een handige afstandsbediening. Hiermee kunt u er o.a. voor kiezen wel of geen gebruik te maken van de warmteafgifte en uitsluitend te gaan genieten van het realistische vuur en vlammenspel. Er is een keuze uit diverse hedendaagse frames om de haard nog meer binnen uw interieur te laten passen. (kan uitsluitend in combinatie met een frame)


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 620 00

Riva2 670 Elektrisch

GAZCO

Riva2 670 Elektrisch - GAZCO is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Riva2 670 Elektrisch GAZCO

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: