close
Dolce Gusto cashback

Dolce Gusto cashback

Actie geldig van 02/11/2020 tot 31/01/2021
Actie bekijken
Loewe: Winter Actie

Loewe: Winter Actie

Actie geldig van 01/11/2020 tot 17/01/2021
Actie bekijken

Slim line wit FoodSaver op Niwzi

Bacteriën en schimmels tasten voedsel aan. Hierdoor bederft veel vers voedsel, wat daardoor in de afvalbak verdwijnt. Deze bacteriën en schimmels leven bij de aanwezigheid van zuurstof. Door zuurstof weg te trekken van de verse producten blijven deze dus langer vers.

FoodSaver trekt 97% van alle zuurstof weg van het voedsel. Hierdoor blijft het tot 5 maal langer houdbaar. Het FoodSaver-systeem beschikt over zowel vershoud-zakken  als -dozen. Voedsel invriezen en opbergen in de koeling zijn twee voorname toepassingen. Ook garen op de sousvide-manier (langzaam garen van vacuümverpakt vlees, waardoor het zeer mals wordt) is met FoodSaver een eenvoudige handeling geworden.

Ingevroren blijven door FoodSaver verpakte producten gevrijwaard van vriesbrand en uitdroging. Dit leidt ertoe dat de kwaliteit van het voedsel beter blijft, het zijn voedingswaarden behoudt en de hoeveelheid voedselverspilling gereduceerd wordt.

GEÏNTEGREERDE BEPALING PLAATSING ROLLEN.

Door het ingebouwde uitlijningssysteem worden de zakken keer op keer correct geplaatst. Ook wanneer deze geplaatst worden in een haakse positie. 

LEKKER ETEN, MAAR LANGER HOUDBAAR.

Wanneer uw maaltijd gesealed wordt door de vacuummachine, dan blijft het eten tot 5x langer fris. Dit is niet alleen erg smaakvol, maar ook nog eens goed voor kostenbesparing op de wekelijkse boodschappen. 

VOOR ELK TYPE VOEDSEL.

Zowel natte als droge producten kunnen met de FoodSaver Slim verpakt worden en gevacummeerd voor later gebruik. Zowel automatisch als handmatig kan de FoodSaver er voor zorgen dat uw maaltijd nóg langer lekker blijft. 


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

Slim line wit - FoodSaver is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Slim line wit FoodSaver

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: