close
Philips Sonicare: 60 dagen op proef

Philips Sonicare: 60 dagen op proef

Actie geldig van 01/01/2023 tot 31/12/2023
Actie bekijken
Canon Pixma Printer: Tot €30 cashback

Canon Pixma Printer: Tot €30 cashback

Actie geldig van 01/11/2022 tot 31/01/2023
Actie bekijken

10x35 EII Nikon op Niwzi

Nikon 10x35 E II Verrekijker is een uitzonderlijk goede verrekijker die kan worden beschouwd als een ideale keuze voor vogels kijken en is even goed een ideale keuze voor mensen die graag deelnemen aan verschillende soorten sportevenementen en een hoge kwaliteit en heldere beelden verwachten. Nikon 10x35 E II Verrekijker is een lichtgewicht waardoor u deze verrekijker gemakkelijk mee kunt nemen voor elke buitenactiviteit waarin u misschien geïnteresseerd bent of voor ander algemeen gebruik, deze verrekijker is compact en heeft een gegoten magnesiumlegering body .

Nikon 10x35 E II Verrekijker kan op een statief worden bevestigd met behulp van de optionele statiefadapter. Afgezien van al deze goede en opwindende functies, hebben deze verrekijkers een met stikstof gevulde, o-ring afgedichtring waardoor ze waterdicht zijn en zorgen voor een mistvrije werking.

Nikon 10x35 E II Verrekijker heeft een rubberen bekleding voor een stevige, handige en zeer comfortabele grip, terwijl rubberen bekleding tegelijkertijd ook schokbestendig is. De Eco-glasfunctie van Nikon 10x35 E II Verrekijkers zorgt voor heldere en gedetailleerde observatie waar u volop van kunt genieten, terwijl de meerlagige gecoate lenzen en prisma's van deze verrekijker dienen om u zeer contrastrijke, scherpe, kleurrijke en hoge resolutiebeelden te bieden. 
 


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
Ambiente

10x35 EII - Nikon is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 10x35 EII Nikon

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte:
Adv:
Cyclista