close
Coyote: €80 kassakorting

Coyote: €80 kassakorting

Actie geldig van 01/06/2023 tot 06/08/2023
Actie bekijken
Schott Zwiesel Gin Tonic

Schott Zwiesel Gin Tonic

Actie geldig van 28/03/2023 tot 28/02/2024
Actie bekijken

14mm F2.8 RF Canon Samyang op Niwzi

Dit eerste Samyang autofocus objectief voor Canon RF is het ultieme voorbeeld van Samyang’s met awards bekroonde optische technologie met name in het groothoek en ultra-groothoek bereik. De Samyang AF 14mm F2.8 EF is opgebouwd uit 14 lenselementen in 10 groepen, waarvan 6 met special glassoorten om zo een optimale beeldkwaliteit te realiseren. De toepassing van 3 asferische-, 1 hoge refractie- en twee extra- laag dispersie lenselement minimaliseert vertekening en de verschillende vaak voorkomende aberraties. Dit zorgt uiteindelijk voor een uitzonderlijk scherp en contrastrijk beeld met minimale vertekening. Bijzonder is nog dat de beeldscherpte niet alleen in het midden ligt, maar ook tot in de hoeken van deze ultra grote 113.9 graden beeldhoek. Het behouden van de uitstekende beeldkwaliteit tot in de hoeken laat zich goed terugzien in de vlakke MTF curve.

?Door toepassing van lichtgewicht lensdelen en een korte verschuiving van de lensdelen over het scherpsteltraject, is het autofocus van de Samyang AF 14mm F2.8 RF stil, snel en accuraat. Deze compacte Samyang AF 14mm weegt slechts 484 gram (zonder lensdop en zonnekap) en is daardoor het ideale objectief voor op reis om al die onvergetelijke momenten vast te leggen. De vochtbestendige afwerking maakt het ook mogelijk om onder minder gunstige weersomstandigheden gewoon door te fotograferen. Er is ook een mini insteekfilterhouder op de lensbajonet gemaakt, om zo op een eenvoudige manier gebruik te kunnen maken van gelatinefilters voor het creëren van meer gevarieerde opnames. Tot slot zorgt de praktische AF/MF schakelaar voor het snel wisselen tussen autofocus en handmatige scherpstelling, een must voor iedere professionele fotograaf.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 469 00

14mm F2.8 RF Canon

Samyang

14mm F2.8 RF Canon - Samyang is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 14mm F2.8 RF Canon Samyang

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte:
Adv:
Cyclista