close
Samsung: Gratis kledingstomer

Samsung: Gratis kledingstomer

Actie geldig van 01/02/2021 tot 31/03/2021
Actie bekijken
Bosch Keukenrobot: kookboek gratis

Bosch Keukenrobot: kookboek gratis

Actie geldig van 01/02/2021 tot 31/03/2021
Actie bekijken

BeoSound 1 2nd Gen. Brass Tone Bang & Olufsen op Niwzi

Plaats hem overal. Koppel twee speakers aan elkaar of speel solo. Draagbare draadloze luidspreker met 360-graden geluid ontworpen voor flexibele muziekstreaming.

De Beosound 1 speelt mee met al uw favoriete draadloze technologieën. Met ingebouwde Chromecast, Apple AirPlay 2 en Bluetooth ben je meer dan gedekt. Uiteraard maakt hij ook verbinding met al onze draadloze luidsprekers om uw huis te vullen met geluid in een aangesloten luidsprekersysteem voor thuis.

De essentie van controle

De bovenkant van de luidspreker werkt als een minimalistisch bedieningspaneel. Tik gewoon om je favoriete radiostation te starten, draai aan het wiel om het volume aan te passen en veeg om van nummer te wisselen.

Onberispelijk vanuit elke hoek

Ontworpen in zorgvuldig vervaardigd aluminium, ziet de Beosound 1 er niet uit als elke andere draadloze thuisluidspreker. Het compacte conische ontwerp en de gladde reflecterende oppervlakken passen zich naadloos aan uw interieur aan, waardoor elke plek de perfecte plek is.

Werkt op batterijen en is klaar voor gebruik

Neem de muziek mee. Met zijn ingebouwde batterij is de Beosound 1 een draagbare luidspreker die je vergezelt van de keuken naar de woonkamer, buiten op het balkon of eigenlijk overal waar het feest gaat. Een enkele lading levert tot 12 uur draadloze speeltijd.

Gepatenteerde akoestische technologie

Muziek is sociaal en dankzij onze Acoustic Lens Technology ervaar je een bijna sferisch geluid dat verrassend luid en genuanceerd is. Het maakt niet uit waar je hem neerzet, het luidsprekersysteem vult nog steeds elke hoek van je kamer met warme, rijke geluiden.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 1.500 00

BeoSound 1 2nd Gen. Brass Tone

Bang & Olufsen

BeoSound 1 2nd Gen. Brass Tone - Bang & Olufsen is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: BeoSound 1 2nd Gen. Brass Tone Bang & Olufsen

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: