close
Canon EOS-R: Tot €550 Canon-tegoed

Canon EOS-R: Tot €550 Canon-tegoed

Actie geldig van 01/06/2021 tot 31/07/2021
Actie bekijken
Le Creuset Oblong Schaal

Le Creuset Oblong Schaal

Actie geldig van 01/02/2021 tot 30/06/2021
Actie bekijken
Sony Bravia XR Cashback

Sony Bravia XR Cashback

Actie geldig van 29/04/2021 tot 27/06/2021
Actie bekijken

BeoSound Balance Natural Oak Bang & Olufsen op Niwzi

Een draadloze luidspreker met dynamische akoestische prestaties, ontworpen om tegen de muur te worden geplaatst op een plank of op een bijzettafel in uw huis. Indrukwekkend geluid vergeleken met het formaat.

Scandinavisch minimalisme

Een binnensilhouet dat elegant balanceert op een basis van natuurlijk hout. De eenvoud van dit ontwerp, geworteld in Scandinavisch minimalisme, contrasteert sterk met het rauwe, goed presterende geluid. En met een vorm die duidelijk is opgesplitst in twee componenten, is de Beosound Balance een luxe ontwerp in een interieurobjectvorm. We hebben samengewerkt met Benjamin Hubert van Layer Design, een creatieve studio uit Londen die niet alleen gespecialiseerd is in ontwerp, maar ook in het creëren van unieke gebruikersinterfaces.

Verwelkomt u met een menselijk tintje

Tactiele gebruikersinteractie-ervaring en licht door aluminium voor een subtiele look en een vleugje magie met ingebouwde nabijheidssensoren om u te verwelkomen wanneer u de Beosound Balance nadert voor interactie - zodat de bedieningselementen alleen verschijnen wanneer dat nodig is. Wanneer u wegloopt van Besound Balance, dimt de bediening opnieuw en blijft alleen het goed vervaardigde aluminium oppervlak zichtbaar.

Verschillende geluidservaringen

Verschillende geluidservaringen voor verschillende behoeften. Met zijn unieke akoestische configuratie van zeven drivers is de Beosound Balance gemaakt om sterke basprestaties en een breed geluidsbeeld te leveren voor echt kamervullend geluid wanneer je dat wilt. De mogelijkheid om straalvormende technologie te bieden, stelt Beosound Balance ook in staat om geluidsgerichtheid te leveren voor gericht luisteren vanuit alle posities - alles in één pakket.

Geluidsprestaties

De akoestische opstelling van de Beosound Balance omvat twee 5,25 '' basdrivers voor krachtige basprestaties, twee 2 '' drivers met volledig bereik en één 3/4 tweeter vooraan geplaatst voor een heldere, gedefinieerde geluidsweergave en tot slot twee 3 '' volle bereikdrivers achterin die als geluidsversterkers werken.

Actieve kamercompensatie

Beosound Balance is uitgerust met Active Room Compensation-mogelijkheden die de geluidservaring optimaliseren op basis van de positionering van de luidspreker in de kamer, in de praktijk door de luidsprekerafstemming actief aan te passen om de akoestische omgeving te compenseren.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 2.000 00

BeoSound Balance Natural Oak

Bang & Olufsen

BeoSound Balance Natural Oak - Bang & Olufsen is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: BeoSound Balance Natural Oak Bang & Olufsen

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: