close
HP Instant Ink Plan

HP Instant Ink Plan

Actie geldig van 21/05/2021 tot 31/12/2025
Actie bekijken
Philips Saeco Espresso: Gratis Barista koffiepakket

Philips Saeco Espresso: Gratis Barista koffiepakket

Actie geldig van 01/11/2021 tot 02/01/2022
Actie bekijken
Eternum: eindejaarspromotie

Eternum: eindejaarspromotie

Actie geldig van 11/11/2021 tot 31/12/2021
Actie bekijken

11mm f/4.0 Blackstone Pentax Irix op Niwzi

Kun je niet kiezen tussen slimme technologie en een klassiek ontwerp? Met de Irix 11mm f/4.0 Blackstone beschik je over beide! Dit objectief beschikt over een tijdloos design gecombineerd met maximale functionaliteit voor de beste beeldkwaliteit en duurzaamheid. De massief aluminium behuizing garandeert een hoge betrouwbaarheid en weerbestendigheid, zelfs in de meest extreme omstandigheden. De op de behuizing aangebrachte graveringen reflecteren het licht waardoor het objectief onder alle lichtomstandigheden eenvoudig te bedienen is.

Extreem groothoekobjectief met minimale vervorming, uniek in zijn klasse

De Irix 11mm f/4.0 is een extreem fullframe groothoekobjectief met een beeldhoek van 126 graden. Vier hoge refractieve lenzen, twee ED-lenzen en drie asferische lenzen garanderen een zeer lage vervorming van maar 3.13 procent. Hierdoor is het objectief absoluut uniek in zijn klasse. Met een brandpuntsafstand van 11mm is het objectief ideaal voor binnen- en buitenfotografie, fotojournalistiek, landschappen en architectuur.

Extreme weersbestendigheid

Irix weet hoe belangrijk het is om je kostbare objectief te beschermen. Daarom is de Irix 11mm f/4.0 Blackstone met een zeer grote precisie vervaardigd. Het objectief is voorzien van een weerbestendige constructie die het optiek tegen vocht en stof beschermt. Dankzij deze constructie is het objectief ook spatwaterbestendig. Het maakt dan ook niet uit waar jouw fotografie-avonturen je heenvoeren, de Irix 11mm f/4.0 is tegen de meest extreme weersomstandigheden bestand.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 749 00

11mm f/4.0 Blackstone Pentax

Irix

11mm f/4.0 Blackstone Pentax - Irix is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 11mm f/4.0 Blackstone Pentax Irix

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: