close
Le Creuset RVS

Le Creuset RVS

Actie geldig van 06/09/2021 tot 31/12/2021
Actie bekijken
Samsung Koeling: Brabantia Bo Touch Bin gratis

Samsung Koeling: Brabantia Bo Touch Bin gratis

Actie geldig van 01/08/2021 tot 30/09/2021
Actie bekijken

14mm F2.8 MK2 Canon EF-M Samyang op Niwzi

De Samyang MF 14mm F2.8 MK2 is een ultra-groothoek en handmatig scherp te stellen objectief met een uitstekende scherpte van hoek tot hoek, zelfs bij het maximale diafragma van F/2.8. De 115,7?beeldhoek is ideaal voor het fotograferen van landschappen, interieurs, astrofotografie etc. en de ingebouwde zonnekap blokkeert op effectieve manier ongewenst licht, zodat u iedere fotografische situatie vast kunt leggen. Het speciale optische ontwerp van 14 elementen in 10 groepen (1 ASP, 1 Hybrid ASP, 1 ED, 3 HR) met UMC coating past het lichtpad door het objectief aan voor duidelijke en levendige opnames en corrigeert ook chromatische aberraties. 

De Samyang MF 14mm F2.8 MK2 heeft twee compleet nieuwe functies: "Focus Lock" & "De-click". Nu kunt u de scherpstelring op een specifiek punt vergrendelen, wat de precisie en herhaalbaarheid sterk verbetert, vooral handig bij het filmen, astrofotografie en time-lapse shots. De “ontklikte” diafragmamogelijkheid maakt een traploze fijnafstelling van het diafragma mogelijk. Door de zilveren ring van 'Click' naar 'Free' te draaien, kun je het diafragma soepel en precies instellen, zodat de juiste hoeveelheid licht wordt vastgelegd. Dit is ideaal voor het filmen omdat er dan geen haperingen in het beeld zichtbaar zijn bij het aanpassen van het diafragma.

Rondom de bajonetaansluiting bevinden zich afdichtingen tegen weersinvloeden om zo het binnendringen van vocht en/of regendruppels te voorkomen. Deze functie biedt een extra beschermingslaag bij het fotograferen in de natuur onder slechte weersomstandigheden.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 469 99

14mm F2.8 MK2 Canon EF-M

Samyang

14mm F2.8 MK2 Canon EF-M - Samyang is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 14mm F2.8 MK2 Canon EF-M Samyang

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: