close
Samsung Neo QLed of Frame TV: Tot €200 cashback

Samsung Neo QLed of Frame TV: Tot €200 cashback

Actie geldig van 04/09/2023 tot 05/11/2023
Actie bekijken

Borosilicate Glas 31cl Set 6 D7.5xh8.5cm Cosy & Trendy op Niwzi

BOROSILICATE GLAS 31CL SET 6

Een prachtig servies maakt uw tafel compleet. En als dit aardewerk bovendien het resultaat is van pure passie en ambacht, dan kan het feest niet meer stuk. 

Un joli service complète votre table. Et lorsque cette faïence est le fruit d'une passion pure et d'un savoir-faire artisanal, la fête ne peut être que réussie.branchée par excellence.

Een prachtig servies maakt uw tafel compleet. En als dit aardewerk bovendien het resultaat is van pure passie en ambacht, dan kan het feest niet meer stuk.

 Keramiste Charlotte Lannoy creëerde voor Cosy&Trendy deze prachtige Crafts Basalt-servieslijn. In mysterieuze blauw- en groentinten die iedere feesttafel naar een hoger niveau tillen. Ocean Green en Fresh Mint zijn immers dit seizoen dé trendkleuren om heerlijk te lunchen of te dineren in stijl. 

Ga voor een complete authentieke look met onze Cosy Momentsglazen, natuurhouten planken of vintage bestek in zwart, koper, goud of stone washed


Bijzondere eigenschap van Isolate is de isolerende werking. Dit assortiment is speciaal vervaardigd uit dubbelwandig glas om warme en koude dranken langer op temperatuur te houden. Koffie, thee, chocolademelk en soep blijven heerlijk warm, terwijl dranken die koud geserveerd worden hun frisse smaak behouden. De kopjes en bekers worden ook voor zowel warme als koude borrelhapjes en desserts gebruikt. Ze mogen in de microgolf en zijn gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser.

Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 32 93

Borosilicate Glas 31cl Set 6 D7.5xh8.5cm

Cosy & Trendy

Borosilicate Glas 31cl Set 6 D7.5xh8.5cm - Cosy & Trendy is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Borosilicate Glas 31cl Set 6 D7.5xh8.5cm Cosy & Trendy

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: