close
Fujifilm summerpromotions: Tot €1000 cashback

Fujifilm summerpromotions: Tot €1000 cashback

Actie geldig van 01/06/2022 tot 31/07/2022
Actie bekijken
Magimix Espresso: 4 kopjes gratis

Magimix Espresso: 4 kopjes gratis

Actie geldig van 29/04/2022 tot 31/07/2022
Actie bekijken
BK Grills & Fish: 20% korting

BK Grills & Fish: 20% korting

Actie geldig van 01/07/2022 tot 31/08/2022
Actie bekijken

AKI670ZT Etna op Niwzi

Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, 4 zones waarvan 2 flex, 70cm

Bij deze 70 cm inductiekookplaat hoef je niet meer op zoek naar een bijpassende afzuigkap; die zit namelijk al geïntegreerd in de kookplaat zelf! Het verzonken matzwarte rooster in Black Titanium welke in het midden is gepositioneerd geeft het geheel een luxe uitstraling. Hieronder vind je twee matzwarte aluminium vetfilters. Virtual Pan Support zorgt voor een minimalistische kookzone-aanduiding waardoor je de pannen optimaal kunt positioneren en tegelijkertijd geniet van een prachtige kookplaat. Uniek is dat zelfs met de breedte van 70 cm, de kookplaat toch in een standaard nisbreedte van 56 cm past.

Ingebouwde afzuiging
De ingebouwde, matzwarte afzuiger met energielabel A heeft een afzuigcapaciteit tot 580m³/h en heeft vijf standen, inclusief boostfunctie. De afzuigunit is geschikt voor afvoer naar buiten of voor recirculatie. Het bedienen van de afzuigunit gaat eenvoudig via de centrale sliderbediening. Kies je voor de automatische afzuigfunctie dan past de afzuiging zich automatisch aan de kookintensiteit aan.

Kookplaat met speciale functies
Aan de rechterzijde van de kookplaat vind je de twee zones met diagonale strepen. Het design is niet alleen gekozen vanwege de knipoog naar de gasbranders van ETNA, maar heeft ook een belangrijke functie. Met deze Virtual Pan Support weet je namelijk precies waar je de pan neer moet zetten om het beste rendement uit je kookplaat te halen. Deze twee kookzones hebben daarnaast een grotere hart-op-hart afstand. Zo kun jij lekker aan de slag met grote pannen zonder dat ze elkaar in de weg zitten.

De kookplaat heeft de perfecte layout doordat de linkerzijde is voorzien van twee octazones. Octa betekent een achthoekig design in plaats van rond waardoor er een extra groot kookoppervlakte (tot wel 21 x 39 cm) wordt gecreëerd. De octazones zijn daarnaast flexibel aan elkaar te koppelen, zodat je indien gewenst een grote grillplaat of vispan kan gebruiken.

Om de kookervaring nog verder te verbeteren is de AKI670ZT voorzien van een warmhoudfunctie, deze houdt de temperatuur constant op een temperatuur van 70?. Zo blijft het eten warm en lekker als het bezoek wat later arriveert dan afgesproken. Met de pauzefunctie zet je alle kookzones tijdelijk op ‘0’ en ga je zodra je er weer klaar voor bent met een druk op de knop weer verder met koken. Met de automatisch verwarmen functie lukt het iedereen om eten op te warmen zonder dat het aanbrandt in de pan.

Light & Slide bediening
Bijzonder aan de bediening van de AKI670ZT is dat de bediening alleen zichtbaar is wanneer de kookplaat aan staat. Wanneer de kookplaat uit staat is enkel de aan/uit-knop zichtbaar.

Schoonmaakgemak
De vetfilters en eventuele koolstoffilters zijn eenvoudig van bovenaf bereikbaar voor reiniging. De AKI670ZT is voorzien van indicatoren die aangeven wanneer de vetfilters en eventuele koolstoffilters gereinigd moeten worden.

Recirculatie
Voor recirculatie zijn er verschillende mogelijkheden: met de HF2015 long-life koolstoffilters in de kast met vaste achterwand met plintopening, met de HR0012 startset in kast met een kanaal naar achterwand, of in de kast met uitblaas naar voren om de gefilterde lucht direct de keuken in te blazen. De HF2015 long-life koolstoffilters gaan tot 5 jaar mee en zijn te regenereren in de oven. Ook kun je kiezen voor het HF4003 Plasmafilter die 10 tot 15 jaar mee gaat en onderhoudsvrij is. Afhankelijk van de situatie bestel je de benodigde accessoires er apart bij.

Specificaties

  • Capaciteit 580 m³/h
  • Light & Slide bediening
  • Automatische afzuigfunctie

Kenmerken mode_editWijzigen

AKI670ZT - Etna is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: AKI670ZT Etna

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte:
Adv:
lakoro Shop