close
Mepra Stoccolma (Ice)

Mepra Stoccolma (Ice)

Actie geldig van 28/03/2023 tot 28/02/2024
Actie bekijken
Schott Zwiesel Taste

Schott Zwiesel Taste

Actie geldig van 28/03/2023 tot 28/02/2024
Actie bekijken

15 W draadloze laadstandaard + Quick Charge™ 3.0 24W-wandlader Wit Belkin op Niwzi

MEER GEMAK MET EEN BETERE LAADOPLOSSING Deze praktische draadloze laadstandaard is de ideale vervanging voor uw losse kabels en houdt uw bureau, dressoir of werkblad netjes. Het is een compacte laadoplossing die tot 15 W levert voor het opladen van uw Apple- of Android-telefoon. Bovendien kunt u uw toestel naar wens in de landschap- (liggend) of de portretstand (staand) zetten zodat u tijdens het laden gewoon video's kunt streamen of e-mails kunt lezen. De lader is compatibel met de meeste telefoonhoesjes en is Qi-gecertificeerd waardoor de veiligheid gegarandeerd is. Een ledlampje geeft aan of uw telefoon correct wordt opgeladen. Vereenvoudig het opladen en maak uw leven gemakkelijker met een 15W-lader die past in elk interieur. De laadstandaard wordt geleverd met een Quick Charge 3.0-wandadapter en twee jaar garantie.

SNELLER DRAADLOOS OPLADEN Deze snelle draadloze lader levert tot 15 W om uw apparaat efficiënter en sneller op te laden.

DRAADLOOS OPLADEN MAKKELIJKER GEMAAKT Zorg voor een opgeruimd bureau of een nette toonbank en zeg dag tegen die vervelende losse kabels. Het kan niet makkelijker. Plaats uw telefoon op de standaard en het opladen begint direct.

LAAD OP IN LANDSCHAP- OF PORTRETSTAND Doordat de laadstandaard voorzien is van twee spoelen is het mogelijk om uw telefoon naar wens in de landschap- of portretstand op te laden. Zo kunt u tijdens het opladen op een comfortabele manier video's streamen of door recepten scrollen.

COMPATIBEL MET HOESJES TOT 3 MM U hoeft uw toestel niet uit zijn hoesje te halen. Zet uw telefoon eenvoudigweg op de laadstandaard en u kunt blijven chatten, surfen en scrollen. Onze BOOST↑CHARGE draadloze laadstandaarden zijn zo gemaakt dat ze door de meeste lichte kunststof hoesjes met een dikte van maximaal 3 mm heen opladen.

UNIVERSELE Qi™-COMPATIBILITEIT De BOOST↑CHARGE draadloze laadstandaard is zo ontwikkeld dat hij compatibel is met elk apparaat met Qi-ondersteuning, waaronder Apple- en Samsung-apparaten.

STATUSLAMPJE VOOR WEERGAVE CORRECTE WERKING Vreemde voorwerpen tussen uw telefoon en de lader kunnen het opladen verstoren en er zelfs voor zorgen dat draadloze laders onnodig warmte afgeven. Deze warmte kan ervoor zorgen dat uw eigendommen smelten of beschadigd raken. Met de draadloze laadstandaard van Belkin hoeft u hier niet bang voor te zijn want het statuslampje geeft aan of alles in orde is. Een wit lampje betekent dat uw telefoon correct is uitgelijnd en wordt opgeladen en een oranje lampje attendeert u op de aanwezigheid van een vreemd voorwerp. Het lampje is zo ontwikkeld dat het niet storend is voor de omgeving.

QUICK CHARGE 3.0-WANDLADER MEEGELEVERD De draadloze laadstandaard wordt geleverd met een 24 W Quick Charge 3.0-wandadapter.


Kenmerken mode_editWijzigen

 • Algemeenkeyboard_arrow_up
  Geschikt voor volgend toestel
  Galaxy Note 10+, Galaxy S10+, GALAXY S20+, Galaxy Z Flip, Google Pixel 4, Google Pixel 4 XL, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone SE 2e gen, iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs, iPhone XS Max, Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10E, Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Ultra
  Type oplader
  Draadloze oplader
 • Fysieke kenmerkenkeyboard_arrow_down
  Kleur
  Wit
 • Stroomkeyboard_arrow_down
  Draadloos opladen
  Snel opladen
  Vermogen
  15 kW,kWh,W
€ 44 99

15 W draadloze laadstandaard + Quick Charge™ 3.0 24W-wandlader Wit

Belkin

15 W draadloze laadstandaard + Quick Charge™ 3.0 24W-wandlader Wit - Belkin is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 15 W draadloze laadstandaard + Quick Charge™ 3.0 24W-wandlader Wit Belkin

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: