close
Philips Senseo: Tot €25 cashback

Philips Senseo: Tot €25 cashback

Actie geldig van 01/04/2024 tot 16/06/2024
Actie bekijken
We. by Loewe Deals

We. by Loewe Deals

Actie geldig van 01/04/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken

32 W USB-C PD- + USB-A-wandlader 4-poorts GaN-lader 108W Wit Belkin op Niwzi

Wandlader van 32 watt voor apparaten met USB-C-ondersteuning, voorzien van protocol voor snelladen: USB-Power Delivery. Laadt apparaten met PD-ondersteuning tot 50% op in 32 minuten.* Tegelijkertijd kan er een tweede apparaat worden opgeladen via de USB A-poort. Deze compacte oplader is gemakkelijk mee te nemen en kan overal worden gebruikt om even snel op te laden. Dankzij de verstelbare stekker kunt u de oplader plat tegen de muur bevestigen, of rechtop in een spanningsbeveiliger om de andere stopcontacten niet te blokkeren. De aangesloten-apparatuurgarantie biedt extra zekerheid.

SNEL, SNELLER, SNELST

De 18 W of 20 W USB-C-poort met USB Power Delivery biedt de hoogst mogelijke laadsnelheden voor compatibele smartphones en tablets, inclusief iPhone-toestellen, die van 0-50% kunnen worden opgeladen in slechts 30 minuten.* Via de 12 W USB-A-poort kan tegelijkertijd een tweede apparaat opgeladen worden, zoals een smartphone, tablet of andere apparaten die via USB-A kunnen worden opgeladen. In totaal is er dus een laadvermogen van 30 W of 32 W beschikbaar in deze kleine, reisvriendelijke lader. De lader wordt geleverd met productgarantie en garantie op de aangesloten apparatuur.

Voor meer informatie over snelladen en hoe u hiervan kunt p

  • kende technologie en vernieuwingen

  • Uitvoerig getest om hoge kwaliteit, uitstekende prestaties en duurzaamheid te kunnen garanderen

  • Onze laders zijn voorzien van intelligente chipsets die de aangesloten apparaten herkennen om deze optimaal op te kunnen laden

  • USB-IF-accreditering verzekert u van compatibiliteit met geaccrediteerde USB-C-apparaten

KLEIN MAAR KRACHTIG

Deze lader verzorgt de stroomvoorziening met een bijzonder hoog vermogen, zodat uw apparaat supersnel kan worden opgeladen, en is verrassend compact, waardoor hij niet in de weg zit. Met een hoogte en breedte van 55 en 42 mm en een dikte van slechts 23 mm kan hij gemakkelijk plat tegen de muur achter meubels of moeilijk te bereiken plekken worden aangesloten op een stopcontact. Neem hem mee in uw zak of tas zodat u niet alleen thuis uw apparaten snel kunt opladen.

VAN 0 TOT 50% IN 30 MINUTEN

Deze 30 W of 32 W USB-PD-lader ondersteunt snelladen via de 18 W of 20 W USB-C-poort en laadt de batterij van uw iPhone van 0 tot 50% op in slechts 30 minuten.* U hoeft uw apparaat alleen maar aan te sluiten op de lader. Voor meer informatie over snelladen, verwijzen wij u naar het artikel USB Power Delivery in ons Informatiecentrum. Een vermogen van 18 W of 20 W betekent dat ook smartphones en tablets van andere merken met de hoogst mogelijke snelheid kunnen worden opgeladen. In het compatibiliteitsoverzicht kunt u de compatibiliteit met uw apparaat controleren.

LAAD EEN TWEEDE APPARAAT OP VIA USB-A

Via de USB-A-poort kunt u een tweede apparaat opladen – tegelijkertijd. De universele USB-A-poort heeft 12 W beschikbaar. Dat is voldoende voor het opladen van veel smartphones, tablets en andere apparaten die via USB-A kunnen worden opgeladen, zoals een tweede telefoon (bijvoorbeeld een werktelefoon), een powerbank of een draadloze koptelefoon.

TWEE GARANTIES

Belkin biedt twee jaar productgarantie op uw 30 W of 32 W USB-C- + USB-A-wandlader voor extra zekerheid en een gerust gevoel. Met een tweede garantie, onze aangesloten apparatuurgarantie, worden ook de correct aangesloten apparaten beschermd, tot een maximale waarde € 2.000.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 34 99

32 W USB-C PD- + USB-A-wandlader 4-poorts GaN-lader 108W Wit

Belkin

32 W USB-C PD- + USB-A-wandlader 4-poorts GaN-lader 108W Wit - Belkin is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 32 W USB-C PD- + USB-A-wandlader 4-poorts GaN-lader 108W Wit Belkin

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: