close
De'Longhi Eletta Explore: Cold Brew Gift box

De'Longhi Eletta Explore: Cold Brew Gift box

Actie geldig van 01/04/2023 tot 30/06/2023
Actie bekijken
Krups Dolce Gusto: cashback + capsules terugbetaald

Krups Dolce Gusto: cashback + capsules terugbetaald

Actie geldig van 01/04/2023 tot 30/06/2023
Actie bekijken
Mepra Atena

Mepra Atena

Actie geldig van 28/03/2023 tot 28/02/2024
Actie bekijken

Powerbank 12000 mAh Storm Grey Fresh 'n Rebel op Niwzi

Fresh 'n Rebel 2PB12000SG. Kleur van het product: Grijs, Lader compatibiliteit: Universeel, Vorm: Rechthoek. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium-Polymeer (LiPo), Capaciteit van de accu/batterij: 12000 mAh, Oplaadbron: USB. Invoer interface: USB Type-C. Breedte: 126 mm, Diepte: 64 mm, Hoogte: 21 mm. Aantal per verpakking: 1 stuk(s), Type verpakking: Doos

POWERBANK 12000 MAH
Deze geweldige Powerbank is er om je uit de brand te helpen. Ga nooit ergens heen zonder wat extra stroom voor je draadloze apparaten, zoals je smartphone, tablet, koptelefoon, draagbare speaker of gaming handheld. De Powerbank 12000 mAh kan je telefoon 4 x opladen en je tablet 2 x.

  • 30% kleiner en lichter
  • 6 veiligheidsfuncties
  • Airline approved

30% SMALLER AND LIGHTER
Alle Powerbanks hebben een mooie vorm, zijn ultra lichtgewicht en gemaakt om in iedere zak of tas te passen. Dankzij de nieuwe "high-density" gecomprimeerde technologie konden we de grootte en het gewicht van onze Powerbanks met meer dan 30% verkleinen, maar de capaciteit wel behouden.

CHARGE MULTIPLE DEVICES
Met de USB-C poort kun je de Powerbank zelf opladen, maar je kunt de poort ook gebruiken om apparaten zoals je telefoon, speaker of koptelefoon op te laden. Samen met de USB poort, of zelfs 2 USB poorten op de Powerbank 18000 mAh, betekent dat dus dat je 2 of 3 apparaten tegelijk kunt opladen.

NEVER LOW ON POWER
Alle Powerbanks hebben een batterij indicator, waarmee je op elk moment het batterijniveau kunt checken. Druk op de knop en je ziet meteen hoeveel power de Powerbank nog heeft. 

KEEP ME SAFE
Alle Fresh ’n Rebel Powerbanks hebben 6 veiligheidsfuncties om ervoor te zorgen dat al je apparaten veilig zijn. De 6 veiligheidsfuncties beschermen tegen overspanning, overstroom, oververhitting, overbelasting, over-ontlading en kortsluiting. Deze opladers in zakformaat zijn ook veilig om mee te vliegen omdat de Powerbanks het UN38.3-luchtvaartmaatschappij keurmerk hebben.

  • Bescherming tegen overspanning
  • Bescherming tegen overstroom
  • Bescherming tegen oververhitting
  • Bescherming tegen overbelasting
  • Bescherming tegen over-ontlading
  • Bescherming tegen kortsluiting

DETAILS MAKE THE DESIGN
De Powerbanks zijn gemaakt van zachte lichtgewicht materialen met afgeronde hoeken. Aan de zijkant hebben de Powerbanks een vegan leren label met ons logo in reliëf en bovenop de Powerbank de statusindicatie LED lichtjes. Laad je apparaten altijd op in stijl.

NEED FOR SPEED
Gebruik de Powerbanks om je apparaten snel op te laden als je onderweg bent of geen stopcontact in de buurt hebt. De Powerbank zelf is ook binnen no-time opgeladen en klaar om te gaan voordat je het weet. Bekijk de tabel hieronder voor alle details over de oplaadtijd.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 49 99

Powerbank 12000 mAh Storm Grey

Fresh 'n Rebel

Powerbank 12000 mAh Storm Grey - Fresh 'n Rebel is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Powerbank 12000 mAh Storm Grey Fresh 'n Rebel

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte:
Adv:
Cyclista