close
Babyliss: Tot €15 cashback

Babyliss: Tot €15 cashback

Actie geldig van 15/04/2023 tot 30/06/2023
Actie bekijken
LG TV Oled, Qned: tot €500 cashback

LG TV Oled, Qned: tot €500 cashback

Actie geldig van 17/04/2023 tot 30/06/2023
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

Leather Keychain for Airtag pink                     Leather Keychain for Airtag pink MOBILE / GSM / GPS € 29,99

150 dual sim Black op Niwzi

Nokia 150 verheft de essentie. Het is gemakkelijk te navigeren met het langere ontwerp, het 2,4" scherm en de groter dan ooit ergonomische toetsen. Vind je volgende topnummer met de FM-radio en MP3-speler1. Ga door met een batterij die weken meegaat op een enkele lading. Leg de belangrijke momenten vast met de VGA-camera2 en flitser, en deel ze via Bluetooth3. Veel plezier onderweg met geweldige games zoals de klassieke Snake Xenzia - en met een duurzaamheid waar je op kunt vertrouwen, zal het plezier blijven duren.

Het leven is ingewikkeld. Je telefoon gebruiken zou dat niet moeten zijn. Nokia 150 maakt bellen en sms'en eenvoudig om te navigeren met het langere ontwerp, het 2,4-inch scherm en de groter dan ooit ergonomische toetsen.

Goede dingen komen in harde pakketten. Met een buitenkant gemaakt van hoogwaardig, duurzaam polycarbonaat, kan hij de stoten van het dagelijks leven aan.

Blijf verbonden met een batterij die dagenlang meegaat na één keer opladen. En als je bijna leeg bent, sluit je gewoon de universele micro-USB-oplader aan.

Als muziek een must is, stem dan af op de draadloze FM-radio met of zonder headset. Of geniet van uw eigen nummers met de MP3-speler 

Leg elk onvergetelijk moment vast met de VGA-camera en flitser. Deel ze vervolgens met de mensen van wie u houdt via Bluetooth

Speel om het spel met de klassieke Snake Xenzia en andere geweldige spellen die je kunt proberen en kopen. Met urenlang plezier in petto, kun je die score verbeteren.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 39 99

150 dual sim Black

150 dual sim Black - is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 150 dual sim Black

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte:
Adv:
Cyclista