close

E924 A-H Hermetic BCS Ardesia Piazzetta op Niwzi

Uitvoering met verhoogde vuurhaard en voor montage met de HSS-set. Verfijnde houtkachel met flinke proporties. Bekleed met Majolica in Bianco, Ardesia, Grigio Cerato, Nero Opaco, Rosso Lava en Giallo Acceso. Deur met vlak gebogen glas voor maximaal zicht op het vuur. Ook verkrijgbaar met het BCS-systeem.

HET PLEZIER VAN HOUT

Traditie en innovatie om te genieten van klassiek houtvuur.

Om het plezier van warmte te verlengen, Heat Storage System

Het plezier van de warmte wordt urenlang verlengd nadat de vlammen zijn gedoofd. Als het hout eenmaal opgebrand is, blijft de kachel via straling de ruimte verwarmen , zodat u in warmte gehuld blijft. Het exclusieve HSS Heat Storage System kan nog urenlang warmte afgeven nadat de vlammen zijn gedoofd. Het kan ook later worden geïnstalleerd in kachels die vooraf zijn opgesteld.

Luchtdichte vuurhaarden

Apparaten met luchtdichte vuurhaarden zijn ontworpen om een ??betere luchtkwaliteit in de kamer te behouden en om hoge prestaties en efficiëntie te garanderen. Door verbrandingslucht van buitenaf aan te zuigen, wordt voorkomen dat de zuurstof wordt verbruikt in de ruimte waar het apparaat is geïnstalleerd. Ze zijn geschikt voor alle soorten woningen en zijn de perfecte oplossing voor passiefhuizen die geen traditioneel type externe luchtinlaat kunnen hebben.

Richting geven aan het zicht op het vuur

Sommige modellen houtkachels zijn zo ontworpen dat gebruikers van vuur kunnen genieten vanuit verschillende hoeken. Deze kachels kunnen worden gedraaid zodat u van waar u maar wilt genieten van het aangename zicht op het vuur. Het rotatiebereik is een kwestie van persoonlijke keuze en kan worden aangepast aan specifieke behoeften.

 


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 6.945 40

E924 A-H Hermetic BCS Ardesia

Piazzetta

E924 A-H Hermetic BCS Ardesia - Piazzetta is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: E924 A-H Hermetic BCS Ardesia Piazzetta

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: