close
Miele Stoomoven: gratis stoomkookboek

Miele Stoomoven: gratis stoomkookboek

Actie geldig van 01/01/2024 tot 31/12/2024
Actie bekijken

E924 M Hermetic Basamento fisso Bianco Piazzetta op Niwzi

Met zijn zachte vormen is deze kachel ook perfect om in het midden van de kamer te plaatsen. Volledig bekleed met Majolica, is deze houtkachel verkrijgbaar in de volgende kleuren: Bianco, Ardesia, Grigio Cerato, Nero Opaco, Rosso Lava en Giallo Acceso. Deur met vlak gebogen glas voor maximaal zicht op het vuur. Ook verkrijgbaar met het BCS-systeem.

HET PLEZIER VAN HOUT

Traditie en innovatie om te genieten van klassiek houtvuur.

Om het plezier van warmte te verlengen, Heat Storage System

Het plezier van de warmte wordt urenlang verlengd nadat de vlammen zijn gedoofd. Als het hout eenmaal opgebrand is, blijft de kachel via straling de ruimte verwarmen , zodat u in warmte gehuld blijft. Het exclusieve HSS Heat Storage System kan nog vele uren warmte afgeven nadat de vlammen zijn gedoofd. Het kan ook later worden geïnstalleerd in kachels die vooraf zijn opgesteld.

Luchtdichte vuurhaarden

Apparaten met luchtdichte vuurhaarden zijn ontworpen om een ??betere luchtkwaliteit in de kamer te behouden en om hoge prestaties en efficiëntie te garanderen. Door verbrandingslucht van buitenaf aan te zuigen, wordt voorkomen dat de zuurstof wordt verbruikt in de ruimte waar het apparaat is geïnstalleerd. Ze zijn geschikt voor alle soorten woningen en zijn de perfecte oplossing voor passiefhuizen die geen traditioneel type externe luchtinlaat kunnen hebben.

Zet de kachel in het middelpunt van de belangstelling

De juiste nadruk leggen op de aandacht in ruimtes waar men kan genieten van het wonderbaarlijke schouwspel van een houtvuur, met originele, exclusieve kachels volledig bekleed met verfijnd Majolica . U kunt modellen kiezen die dit type installatie ondersteunen. Hun visuele aantrekkingskracht en het aangename oppervlak van de bekleding gaan ook naadloos door rond de achterkant van het apparaat met totale delicate elegantie.

 


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 5.154 60

E924 M Hermetic Basamento fisso Bianco

Piazzetta

E924 M Hermetic Basamento fisso Bianco - Piazzetta is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: E924 M Hermetic Basamento fisso Bianco Piazzetta

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: