close
HP Instant Ink Plan

HP Instant Ink Plan

Actie geldig van 21/05/2021 tot 31/12/2025
Actie bekijken
Sigma Objectieven: Directe korting

Sigma Objectieven: Directe korting

Actie geldig van 01/09/2023 tot 30/11/2023
Actie bekijken
Samsung The Freestyle: Batterij gratis

Samsung The Freestyle: Batterij gratis

Actie geldig van 21/08/2023 tot 22/10/2023
Actie bekijken

E928 A Monoblocco Piazzetta op Niwzi

Een kachel met een innovatief ontwerp met een verhoogde vuurhaard die de schoonheid van het vuur nog meer benadrukt. Majolica gevelbekleding in Bianco, Nero Opaco, Rosso Lava of Terra Cotta. Verstelbare warmeluchtuitlaat vooraan Ook verkrijgbaar in een luchtdichte versie met verbrandingslucht aangezogen van buitenaf en met het BCS-systeem

HET PLEZIER VAN HOUT

Traditie en innovatie om te genieten van klassiek houtvuur.

Kanalen met het Multifuoco®-systeem

Het Multifuoco System® zorgt voor een gelijkmatige kamertemperatuur dankzij natuurlijke convectiestromen. Het vermijdt de gelaagdheid van warmte nabij het plafond en zorgt voor warmte op vloerniveau (onze voeten). Via een eenvoudig kanaalsysteem, bestaande uit flexibele leidingen met een kleine diameter, kunt u ook andere ruimtes in huis verwarmen, zelfs op verschillende verdiepingen.

Elektronisch beheer van een houtvuur

Dankzij het Burn Control System wordt de vlam automatisch op afstand geregeld. Met deze functie kunt u de verbranding optimaliseren en de werking tussen de ene lading en de volgende verlengen. Meer specifiek stelt het BCS-systeem u in staat om de verbrandingslucht die naar de vuurhaard wordt gevoerd elektronisch te regelen. Een lagere hoeveelheid lucht leidt tot een vertraging van de verbranding, vlamvermindering en een lager verbruik .

Luchtdichte vuurhaarden

Apparaten met luchtdichte vuurhaarden zijn ontworpen om een ??betere luchtkwaliteit in de kamer te behouden en om hoge prestaties en efficiëntie te garanderen. Door verbrandingslucht van buitenaf aan te zuigen, wordt voorkomen dat de zuurstof wordt verbruikt in de ruimte waar het apparaat is geïnstalleerd. Ze zijn geschikt voor alle soorten woningen en zijn de perfecte oplossing voor passiefhuizen die geen traditioneel type externe luchtinlaat kunnen hebben.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 2.958 45

E928 A Monoblocco

Piazzetta

E928 A Monoblocco - Piazzetta is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: E928 A Monoblocco Piazzetta

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: