close
Bosch stofzuiger: 10 jaar motorgarantie

Bosch stofzuiger: 10 jaar motorgarantie

Actie geldig van 27/06/2023 tot 31/12/2027
Actie bekijken
Samsung Galaxy Watch Ultra

Samsung Galaxy Watch Ultra

Actie geldig van 16/07/2024 tot 18/08/2024
Actie bekijken

E928 C Monoblocco Piazzetta op Niwzi

Een houtkachel met zachte lijnen en een uitgebalanceerde vorm, die het klassieke ontwerp van Majolica-kachels herschept en actualiseert. Volledig bekleed met grote Majolica panelen, verkrijgbaar in de volgende kleuren: Bianco, Bianco Grigio, Rosso Lava, Kaki, Verde Mirto en Canapa. Voorzijde met of zonder verstelbare ventilatieopening. Ook verkrijgbaar in luchtdichte uitvoering en met BCS.

HET PLEZIER VAN HOUT

Traditie en innovatie om te genieten van klassiek houtvuur.

Verbrandingslucht van buitenaf halen

Met een optionele kit kunt u verbrandingslucht direct van buitenaf aanzuigen , zodat u geen zuurstof van binnenuit verbruikt. Met deze optie kunt u het comfort in uw huis verbeteren , de verbranding optimaliseren en het verbruik verlagen voor meer besparingen. Een effectieve oplossing voor elk type woning.

Kanalen met het Multifuoco®-systeem

Het Multifuoco System® zorgt voor een gelijkmatige kamertemperatuur dankzij natuurlijke convectiestromen. Het vermijdt de gelaagdheid van warmte nabij het plafond en zorgt voor warmte op vloerniveau (onze voeten). Via een eenvoudig kanaalsysteem, bestaande uit flexibele leidingen met een kleine diameter, kunt u ook andere ruimtes in huis verwarmen, zelfs op verschillende verdiepingen.

Met de hand gemaakte majolica.

Het traditionele kunstenaarschap dat wordt getoond in het werken met Majolica stelt ons in staat om items te produceren die echt uniek zijn . Technologie ontmoet een materiaal is nog steeds handgemaakt. Het wordt in mallen gegoten, langzaam gedroogd en met de hand beschilderd, waarbij een verwerking van minimaal 15 dagen nodig is. Verkrijgbaar in meer dan 40 kleuren en met verschillende afwerkingen , exclusief gemaakt in Europa's grootste Majolica-productiefaciliteit.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 3.521 10

E928 C Monoblocco

Piazzetta

E928 C Monoblocco - Piazzetta is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: E928 C Monoblocco Piazzetta

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: