close
Sigma Objectieven: Directe korting

Sigma Objectieven: Directe korting

Actie geldig van 01/09/2023 tot 30/11/2023
Actie bekijken
Braun Strijken: Tot €70 cashback

Braun Strijken: Tot €70 cashback

Actie geldig van 01/09/2023 tot 30/11/2023
Actie bekijken

E928 C-H Monoblocco Piazzetta op Niwzi

Een houtkachel die smaakvol karakter, stijl en harmonie toevoegt aan elke omgeving. Meesterlijk handgemaakte Majolica bekleding met of zonder front, verstelbare ventilatieopening. Verkrijgbaar in de volgende kleuren: Bianco, Bianco Grigio, Rosso Lava, Kaki, Verde Mirto en Canapa. Ook verkrijgbaar in luchtdichte uitvoering en met BCS. Uitstekende opslagcapaciteit van het HSS-systeem.

HET PLEZIER VAN HOUT

Traditie en innovatie om te genieten van klassiek houtvuur.

Om het plezier van warmte te verlengen, Heat Storage System

Het plezier van de warmte wordt urenlang verlengd nadat de vlammen zijn gedoofd. Als het hout eenmaal opgebrand is, blijft de kachel via straling de ruimte verwarmen , zodat u in warmte gehuld blijft. Het exclusieve HSS Heat Storage System kan nog urenlang warmte afgeven nadat de vlammen zijn gedoofd. Het kan ook later worden geïnstalleerd in kachels die vooraf zijn opgesteld.

Verwarmen met natuurlijke convectie

Dit is de meest traditionele verwarmingsmethode , waarbij gebruik wordt gemaakt van de verschillen in kamertemperatuur om de luchtbeweging op gang te brengen. Het voordeel van deze technologie is de uiterste stilte omdat de warmte wordt verspreid door natuurlijke convectiebewegingen , zonder de hulp van een ventilatiemotor.

Kanalen met het Multifuoco®-systeem

Het Multifuoco System® zorgt voor een gelijkmatige kamertemperatuur dankzij natuurlijke convectiestromen. Het vermijdt de gelaagdheid van warmte nabij het plafond en zorgt voor warmte op vloerniveau (onze voeten). Via een eenvoudig kanaalsysteem, bestaande uit flexibele leidingen met een kleine diameter, kunt u ook andere ruimtes in huis verwarmen, zelfs op verschillende verdiepingen.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 2.958 45

E928 C-H Monoblocco

Piazzetta

E928 C-H Monoblocco - Piazzetta is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: E928 C-H Monoblocco Piazzetta

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: