close
De'Longhi Comfort: 2 jaar garantie en Service aan huis

De'Longhi Comfort: 2 jaar garantie en Service aan huis

Actie geldig van 01/07/2024 tot 31/12/2024
Actie bekijken
Samsung Koeling/inbouwtoestel:  Tot €200 cashback

Samsung Koeling/inbouwtoestel: Tot €200 cashback

Actie geldig van 01/07/2024 tot 31/07/2024
Actie bekijken

E928 C-M Hermetic BCS Con bocchetta frontale Bianco Piazzetta op Niwzi

Een houtkachel met een origineel design en evenwichtige vormen. De fraaie Majolica-bekleding straalt indruk uit en voegt karakter en stijl toe aan elk interieur. Verkrijgbaar in de volgende kleuren: Bianco, Bianco Grigio, Rosso Lava, Kaki, Verde Mirto en Canapa. Met of zonder front, verstelbare ventilatieopening. Ook verkrijgbaar in luchtdichte uitvoering en met BCS.

HET PLEZIER VAN HOUT

Traditie en innovatie om te genieten van klassiek houtvuur.

Luchtdichte vuurhaarden

Apparaten met luchtdichte vuurhaarden zijn ontworpen om een ??betere luchtkwaliteit in de kamer te behouden en om hoge prestaties en efficiëntie te garanderen. Door verbrandingslucht van buitenaf aan te zuigen, wordt voorkomen dat de zuurstof wordt verbruikt in de ruimte waar het apparaat is geïnstalleerd. Ze zijn geschikt voor alle soorten woningen en zijn de perfecte oplossing voor passiefhuizen die geen traditioneel type externe luchtinlaat kunnen hebben.

Elektronisch beheer van een houtvuur

Dankzij het Burn Control System wordt de vlam automatisch op afstand geregeld. Met deze functie kunt u de verbranding optimaliseren en de werking tussen de ene lading en de volgende verlengen. Meer specifiek stelt het BCS-systeem u in staat om de verbrandingslucht die naar de vuurhaard wordt gevoerd elektronisch te regelen. Een lagere hoeveelheid lucht leidt tot een vertraging van de verbranding, vlamvermindering en een lager verbruik .

Kanalen met het Multifuoco®-systeem

Het Multifuoco System® zorgt voor een gelijkmatige kamertemperatuur dankzij natuurlijke convectiestromen. Het vermijdt de gelaagdheid van warmte nabij het plafond en zorgt voor warmte op vloerniveau (onze voeten). Via een eenvoudig kanaalsysteem, bestaande uit flexibele leidingen met een kleine diameter, kunt u ook andere ruimtes in huis verwarmen, zelfs op verschillende verdiepingen.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 6.086 30

E928 C-M Hermetic BCS Con bocchetta frontale Bianco

Piazzetta

E928 C-M Hermetic BCS Con bocchetta frontale Bianco - Piazzetta is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: E928 C-M Hermetic BCS Con bocchetta frontale Bianco Piazzetta

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: