close
Braun MultiQuick: Gratis citruspers

Braun MultiQuick: Gratis citruspers

Actie geldig van 01/07/2023 tot 30/09/2023
Actie bekijken
Bosch oven: Gratis kookboek Loïc

Bosch oven: Gratis kookboek Loïc

Actie geldig van 01/09/2022 tot 31/12/2023
Actie bekijken

E928 S con scaldavivande Terra cotta Piazzetta op Niwzi

Een fornuis met een apart design, inclusief een handig opwarmcompartiment aan de bovenkant. Volledig bekleed met Majolica in de volgende kleuren: Bianco, Nero Opaco, Rosso Lava en Terra Cotta. Verstelbare warmeluchtuitlaat vooraan Ook verkrijgbaar in een luchtdichte uitvoering met verbrandingslucht aangezogen van buitenaf en met het BCS-systeem.

HET PLEZIER VAN HOUT

Traditie en innovatie om te genieten van klassiek houtvuur.

Luchtdichte vuurhaarden

Apparaten met luchtdichte vuurhaarden zijn ontworpen om een ??betere luchtkwaliteit in de kamer te behouden en om hoge prestaties en efficiëntie te garanderen. Door verbrandingslucht van buitenaf aan te zuigen, wordt voorkomen dat de zuurstof wordt verbruikt in de ruimte waar het apparaat is geïnstalleerd. Ze zijn geschikt voor alle soorten woningen en zijn de perfecte oplossing voor passiefhuizen die geen traditioneel type externe luchtinlaat kunnen hebben.

Elektronisch beheer van een houtvuur

Dankzij het Burn Control System wordt de vlam automatisch op afstand geregeld. Met deze functie kunt u de verbranding optimaliseren en de werking tussen de ene lading en de volgende verlengen. Meer specifiek stelt het BCS-systeem u in staat om de verbrandingslucht die naar de vuurhaard wordt gevoerd elektronisch te regelen. Een lagere hoeveelheid lucht leidt tot een vertraging van de verbranding, vlamvermindering en een lager verbruik .

Kanalen met het Multifuoco®-systeem

Het Multifuoco System® zorgt voor een gelijkmatige kamertemperatuur dankzij natuurlijke convectiestromen. Het vermijdt de gelaagdheid van warmte nabij het plafond en zorgt voor warmte op vloerniveau (onze voeten). Via een eenvoudig kanaalsysteem, bestaande uit flexibele buizen met een kleine diameter, kunt u ook andere ruimtes in huis verwarmen, zelfs op verschillende verdiepingen.

 


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 5.892 70

E928 S con scaldavivande Terra cotta

Piazzetta

E928 S con scaldavivande Terra cotta - Piazzetta is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: E928 S con scaldavivande Terra cotta Piazzetta

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: