close
Siemens actie flexInduction kooplaten

Siemens actie flexInduction kooplaten

Actie geldig van 12/02/2024 tot 31/12/2024
Actie bekijken

E929 C Hermetic BCS Bianco antico decori terra bruna Piazzetta op Niwzi

Een houtkachel met een klassiek design en vorm, versterkt door het fijne vakmanschap van de Majolica-panelen die verkrijgbaar zijn in Bianco, Bordeaux en Canapa, ook met handgeschilderde decoraties. Deur met vlak gebogen glas. Met of zonder front, verstelbare ventilatieopening. Ook verkrijgbaar met BCS. Deze kachel kan direct op de vloer worden geplaatst of op met Majolica beklede poten.

HET PLEZIER VAN HOUT

Traditie en innovatie om te genieten van klassiek houtvuur.

Kanalen met het Multifuoco®-systeem

Het Multifuoco System® zorgt voor een gelijkmatige kamertemperatuur dankzij natuurlijke convectiestromen. Het vermijdt de gelaagdheid van warmte nabij het plafond en zorgt voor warmte op vloerniveau (onze voeten). Via een eenvoudig kanaalsysteem, bestaande uit flexibele buizen met een kleine diameter, kunt u ook andere ruimtes in huis verwarmen, zelfs op verschillende verdiepingen.

Verbrandingslucht van buitenaf halen

Met een optionele kit kunt u verbrandingslucht direct van buitenaf aanzuigen , zodat u geen zuurstof van binnenuit verbruikt. Met deze optie kunt u het comfort in uw huis verbeteren , de verbranding optimaliseren en het verbruik verlagen voor meer besparingen. Een effectieve oplossing voor elk type woning.

Om het plezier van warmte te verlengen, Heat Storage System

Het plezier van de warmte wordt urenlang verlengd nadat de vlammen zijn gedoofd. Als het hout eenmaal opgebrand is, blijft de kachel via straling de ruimte verwarmen , zodat u in warmte gehuld blijft. Het exclusieve HSS Heat Storage System kan nog urenlang warmte afgeven nadat de vlammen zijn gedoofd. Het kan ook later worden geïnstalleerd in kachels die vooraf zijn opgesteld.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 7.834 75

E929 C Hermetic BCS Bianco antico decori terra bruna

Piazzetta

E929 C Hermetic BCS Bianco antico decori terra bruna - Piazzetta is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: E929 C Hermetic BCS Bianco antico decori terra bruna Piazzetta

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: