close
De'Longhi La Specialista Arte: Barista pakket cadeau

De'Longhi La Specialista Arte: Barista pakket cadeau

Actie geldig van 01/01/2023 tot 30/06/2023
Actie bekijken
De'Longhi Exclusief: Service pakket

De'Longhi Exclusief: Service pakket

Actie geldig van 01/01/2023 tot 30/06/2023
Actie bekijken
Krups Dolce Gusto: cashback + capsules terugbetaald

Krups Dolce Gusto: cashback + capsules terugbetaald

Actie geldig van 01/02/2023 tot 31/03/2023
Actie bekijken

OLED+ 4K UHD Android TV met Bowers&Wilkins-geluid 77OLED937/12 Philips op Niwzi

77" UHD OLED | ANDROID TV | 100hz | Bowers & Wilkins Sound Stand 5.1.2 95W RMS | Ambilight 3 | P5 AI Intelligent | HDMI 2.1 | DTS Play-Fi

Fantastisch. Van geluid tot beeld.

Een tv waar elke bank graag tegenover zou staan. Laat u betoveren door tinten zo zwart als inkt en levendige OLED-kleuren, de kristalheldere Bowers & Wilkins Sound en Ambilight dat uw kamer vult met alles wat u kijkt of speelt.

OLED+ 4K UHD Android TV

  • Geluid van Bowers & Wilkins

  • TV met 4-zijdige Ambilight

  • P5 AI Dual Picture Engine

  • Android TV van 194 cm (77")

Meeslepender dan ooit. Vierzijdig Ambilight.

Met onze geavanceerde Ambilight wordt het kijken naar een OLED+-TV nog magischer. De Ambilight-lichtkrans rond de TV is gedetailleerder en beter gedefinieerd dan ooit en verandert perfect mee van kleur met de kleuren op het scherm. Het is zo meeslepend dat u zich afvraagt hoe u ooit zonder Ambilight van TV hebt genoten.

Meeslepend 3D-geluid. Bowers & Wilkins met Dolby Atmos.

De prachtige 5.1.2 Bowers & Wilkins-geluidsbehuizing zorgt voor levendige, levensechte prestaties bij alles waar u naar kijkt of naar luistert. Omhoog gerichte en surround-luidsprekers sturen het geluid omhoog en weer terug voor een nog meeslepender geluid. Het iconische ontwerp met tweeter op de bovenkant zorgt voor kristalheldere dialogen en zang.

Wat u ook kijkt, het beeld is levensecht. P5 Dual AI Engine.

Twee processoren met AI leveren levensecht beeld dat u het gevoel geeft er zelf bij te zijn. Een algoritme op basis van deep learning verwerkt beelden zoals het menselijk brein dat ook ongeveer doet. Wat u ook kijkt, u geniet van levensechte details en contrasten, rijke kleuren en vloeiende bewegingen.

Een geweldige kijkervaring in alle lichtomstandigheden.

Zwarttinten zijn verbluffend en dankzij ons helderste beeld ziet u elk detail in schaduw of licht in pixel-perfect HDR. Als u in een helder verlichte kamer kijkt, past uw TV zich automatisch aan, zodat u altijd de beste ervaring krijgt.

Neem IMAX mee naar huis. IMAX Enhanced-gecertificeerd.

Welkom in Hollywood! Met uw Philips OLED+-TV ervaart u de volledige impact van films die oorspronkelijk zijn gemaakt voor de IMAX-bioscopen. Ga helemaal op in een veel groter gevoel van schaal. Zie meer in elke scène. In combinatie met Ambilight wordt het een filmavond om nooit te vergeten.

Beeld en geluid van bioscoopkwaliteit. Dolby Vision en Dolby Atmos.

Met Dolby Vision en Dolby Atmos klinken uw films, programma's en games fantastisch. Zie het beeld zoals de regisseur het u wilde tonen: geen teleurstellende scènes die te donker zijn om iets goed te zien! Hoor elk woord duidelijk. Ervaar geluidseffecten alsof ze echt om u heen gebeuren.

Philips draadloos Home-systeem met DTS Play-Fi.

Met het Philips draadloze Home-systeem met DTS Play-Fi kunt u in enkele seconden verbinding maken met compatibele draadloze luidsprekers in uw huis. Luister naar de film in de keuken terwijl u een snack maakt. Speel overal muziek af. Blijf op de hoogte van die grote wedstrijd met het commentaar als u de kamer moet verlaten.

Epische games. Ultralage latentie 120 Hz. G-sync, VRR, Freesync

Grenzeloos gamen. Met uw OLED+-TV met HDMI 2.1 haalt u alles uit uw next-gen uitrusting met supersnelle gameplay en ongelooflijk vloeiende graphics. Maak die sprong, keer in een oogwenk om of drift perfect door een bocht, terwijl de Ambilight-gamemodus ervoor zorgt dat de spanning groter wordt.

Belangrijkste HDR-indelingen. Zie het zoals de regisseur het bedoelde.

Een Philips 4K UHD OLED-TV is compatibel met alle gangbare HDR-indelingen, waaronder HDR10+ en Dolby Vision. Of u nu een populaire serie bekijkt of de nieuwste videogame speelt: schaduwen zijn dieper, heldere oppervlakken stralen en kleuren zijn levensecht. Bewegingen zijn ongelooflijk vloeiend.

Android TV. De Google Assistent. Werkt met Alexa.

De content vinden die u wilt is nog maar het begin van wat u kunt doen met uw OLED+-TV. Druk op een knop op de afstandsbediening om rechtstreeks met de Google Assistent te praten of bedien de TV via apparaten die compatibel zijn met Google Assistent. U kunt Alexa vragen de TV te bedienen via Alexa-apparaten.

Premium ontwerp. Klaar voor de toekomst.

Het vrijwel randloze scherm en de gebogen geluidsbehuizing van Bowers & Wilkins maken echt een statement. De behuizing is bekleed met Kvadrat-luidsprekerstof en de afstandsbediening met achtergrondverlichting is afgewerkt met zacht, duurzaam geproduceerd Muirhead-leer. Onze verpakkingen en inzetstukken zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 4.799 00

OLED+ 4K UHD Android TV met Bowers&Wilkins-geluid 77OLED937/12

Philips

OLED+ 4K UHD Android TV met Bowers&Wilkins-geluid 77OLED937/12 - Philips is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: OLED+ 4K UHD Android TV met Bowers&Wilkins-geluid 77OLED937/12 Philips

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte:
Adv:
Cyclista