close
LG TV OLED: €500 cashback

LG TV OLED: €500 cashback

Actie geldig van 16/10/2023 tot 31/12/2023
Actie bekijken

HBA4330S0 Bosch op Niwzi

LED display
Gemakkelijk in gebruik dankzij de handige draaiknop om de tijd in te stellen.

Verzinkbare draaiknoppen
Om je oven te reinigen, druk je op de knoppen en ze blijven ingedrukt. Je oven heeft nu een vlak oppervlak dat je gemakkelijk kan reinigen. Eenmaal schoon, kun je de knoppen opnieuw indrukken... of ze verzonken laten voor een esthetisch ontwerp!

Maak van jouw oven een schoonmaakhulp.
Met EcoClean verlies je na gebruik van de oven veel minder tijd met schoonmaken. Op de achterwand van de oven is een peciale coating van ultrafijne keramische deeltjes aangebracht. Vetspatten die hier mee in aanraking komen breken vanzelf af door middel van oxidatie. Alleen de zijwanden, de binnenzijde van de ovendeur en de bodem moeten nog op de reguliere manier worden schoongemaakt. De coating herstelt zichzelf daarna iedere keer als de oven wordt verwarmd. Voor zolang als het toestel meegaat.

Gemakkelijker gebruik van je bakplaten.
Met traditionele telescopische rails ben je beperkt tot drie hoogteniveaus waarop je bakplaten kunt inschuiven. Bosch biedt daarnaast ook niveau-onafhankelijke telescopische rails. Daarmee kun je de lade op ieder gewenst niveau plaatsen, inclusief het grillniveau, wat roosteren nog makkelijker maakt. De lade is eenvoudig vast te maken en te verwijderen.

The gentle way of cooking.
Do you want to save energy while cooking? With Hotair Gentle, we’ve improved the heating mode that’s most commonly used in households. The fan distributes the heat evenly throughout the oven cavity, which can help save energy. When baking on a single level – such as small baked goods, cakes in tins or cakes on a baking tray – no preheating is necessary.

Bak gelijkmatig op maximaal drie niveaus.
Nu kun je tal van lekkernijen, zoals koekjes, op maximaal drie niveaus tegelijk bakken. De ventilator van 3D warme lucht verdeelt de warmte snel en gelijkmatig door de ovenruimte. Je kunt ook drie gerechten tegelijk bereiden in één oven. Zo bak je lasagne voor de lunch, gebraad voor het diner en muffins voor het dessert allemaal samen, zonder dat de smaken zich mengen.

  • Rode LED display : gemakkelijk in gebruik.
  • 2 Verzinkbare draaiknoppen: hierdoor is het bedieningspaneel eenvoudig schoon te maken.
  • EcoClean: reinigen is bijna niet meer nodig dankzij de speciale coating op de achterwand. Hierdoor wordt het vet automatisch geabsorbeerd.
  • Telescopische rail op 1 niveau: handig en in -en uitladen van bakplaten op alle niveaus.
  • Hotair Gentle: saves energy while baking and roasting.

U bent een familiemens en een waar organisatietalent: zelfs in grootste chaos behoudt u het overzicht en creëert u opnieuw orde. Daarom wil u huishoudtoestellen die gewoon eenvoudig te bedienen zijn en tijd besparen – van een merk dat oog heeft voor uw specifieke behoeften.

Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 819,99
€ 819 99

HBA4330S0

Bosch

HBA4330S0 - Bosch is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: HBA4330S0 Bosch

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: