close
Mepra Natura

Mepra Natura

Actie geldig van 28/03/2023 tot 28/02/2024
Actie bekijken

BOORHAMER 20V (GEEN BATT.) (POWDP15630) Powerplus op Niwzi

Deze draadloze 20V boorhamer van Dual Power met borstelloze motor kan letterlijk elk materiaal en elke klus aan. Je kan ermee boren, hamerboren, klopboren en beitelen in hout, steen, staal of baksteen en dat aan 4750 slagen per minuut. De efficiënte borstelloze motor zorgt er niet enkel voor dat de machine lang meegaat, hij levert ook een impactkracht van 3 joule. Daarmee voer je gemakkelijk zware boorwerken uit. Je kan er echter ook lichtere beitelkarweitjes mee opknappen.

Ook aan het nodige werkcomfort werd gedacht: je werkt draadloos, ondervindt minder last van trillingen en de zachte handgreep ligt goed in de hand. De praktische werklamp verlicht je werkruimte en de stofkap houdt het meeste stof tegen, zodat je een goed zicht op je werkplek behoudt. In de verpakking vind je naast de Dual Power boorhamer 3 boren en een platte en een puntbeitel. Je kan dus meteen aan de slag.

Aparte batterij en lader
De batterij en lader zijn niet inbegrepen. Ze worden apart verkocht en zijn geschikt voor het hele Dual Power assortiment.

Welke Dual Power batterij gebruiken?
Deze 20V boorhamer is compatibel met zowel een 20V als een 20V/40V Dual Power batterij. Wij raden echter het gebruik van een 20V/40V batterij aan, zodat je van een optimale gebruiksduur kan genieten.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 118 95

BOORHAMER 20V (GEEN BATT.) (POWDP15630)

Powerplus

BOORHAMER 20V (GEEN BATT.) (POWDP15630) - Powerplus is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: BOORHAMER 20V (GEEN BATT.) (POWDP15630) Powerplus

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: