close
Samsung Neo QLed 8K of OLED: tot €200 cashback

Samsung Neo QLed 8K of OLED: tot €200 cashback

Actie geldig van 27/05/2024 tot 28/07/2024
Actie bekijken

kMix Stand Mixer Sage Green KMX760GR Kenwood op Niwzi

Haal de natuur in huis met de nieuwe kleurencollectie van kMix Editions. De kMix Editions-serie is geïnspireerd op de kleuren van de natuur en biedt rust en rust in elke keuken, elke keer dat je bakt.
De natuurlijke kleur
BRENG HET WARME BUITENLEVEN BINNEN
De Editions serie is verkrijgbaar in de kleuren Saliegroen en Jeneverbesblauw. De serie brengt zowel een energiek als een therapeutisch gevoel met zich mee, waardoor elke keuken een klein stukje buitenleven wordt. De natuurlijke aardetinten geven je een gevoel van welzijn en een goed uitgerust gevoel voor mooi bakwerk.
Motorwagen 1000 Watt
VERMOGEN DAT HET RESULTAAT OPGEGEVEN
Mix, kneed een klop, en je krijgt weer geweldige resultaten. De 1000W motor is klaar voor alles wat je er maakt. Van een brooddeeg tot eiwitrijke opkloppen.
Vou-functie
HULP BIJ DE MOEILIJKE DINGEN
De ingrediënten moeten perfect gemengd zijn, zacht om geen lucht te verlimen en nauwkeurig om je hele mezzement te integreren. Met de delicate vouwfunctie van de kMix kun je erop vertrouwen dat de keukenrobot het elke keer weer goed doet.
Accessoires van roestvrij staal
VERTROUWDE EASYCLEAN-ACCESSOIRES
Onze karakteristieke K-knopper wordt geleverd met twee roestvrijstalen accessoires: een deeghaak en een beschermer. Voer elke taak met vertrouwen uit. Ze zijn allemaal waterdicht voor eenvoudige reiniging.
Jij kiest de snelheid
Jij hebt de controle. Gebruik de elektronische snelheidsregeling om de snelheid te verlagen. Voor geweldige resultaten binnen handbereik. Er is geen wolkje als je het spel start, dankzij de Slow Start-functie.
Even wennen aan 5 liter
De grote kom van 5 liter heeft een gezinskaipätt voor al je zoete en hartige creaties. Dankzij het robuuste roestvrijstalen ontwerp en het grote handvat zijn ze gemakkelijk in gebruik. Als je klaar bent, plaats je de kom, net als de roestvrijstalen mengkomaccessoires gewoon in het water voor eenvoudig onderhoud.
Niet zomaar een keukenrobot
Laat uw creativiteit de vrije loop met ons assortiment optionele accessoires. De accessoires passen bij de snelheid van de keukenrobot om de pasta, het slowjus, de rasp en meer te maken.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 399 99

kMix Stand Mixer Sage Green KMX760GR

Kenwood

kMix Stand Mixer Sage Green KMX760GR - Kenwood is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: kMix Stand Mixer Sage Green KMX760GR Kenwood

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: