close
Samsung Q-series Soundbar: Tot €200 cashback

Samsung Q-series Soundbar: Tot €200 cashback

Actie geldig van 27/05/2024 tot 28/07/2024
Actie bekijken
AEG Stofzuiger VX82-1: 3 jaar extra garantie.

AEG Stofzuiger VX82-1: 3 jaar extra garantie.

Actie geldig van 01/06/2023 tot 31/12/2024
Actie bekijken
Moulinex Kitchen: Tot €250 cashback

Moulinex Kitchen: Tot €250 cashback

Actie geldig van 24/04/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken

1138 Hoops Cameralensbeschermer iPhone 15 | 15 plus PanzerGlass op Niwzi

Geen “Oeps!” met hoepels! De PanzerGlass® Hoops cameralensbeschermer beschermt uw cameralenzen tegen onbedoelde vallen op steenharde vloeren, stoten tegen scherpe hoeken en de gierende kus van sleutels in uw zak. De slanke optische ringen zijn uitgerust met kras- en schokbestendig glas en een zwart aluminium frame dat uw lenzen beschermt en er geweldig uitziet. En als u zich zorgen maakt over beeldvervorming, kunt u gerust zijn: hoepels hebben geen invloed op de helderheid van uw lenzen of de kwaliteit van uw foto's; ze geven u alleen wat meer gemoedsrust.

De optische ringen zijn ontworpen voor eenvoudig aanbrengen en perfecte pasvorm. Ze zijn voorzien van een siliconenlijm langs de randen en worden geleverd met een gebruiksvriendelijke applicator die de installatie zo eenvoudig maakt dat de meeste mensen het bij de eerste poging kunnen doen! En onthoud: zodra Hoops zijn geïnstalleerd, hoeft u nooit meer bang te zijn dat uw telefoon als eerste naar de grondcamera tuimelt. Het kan zijn dat dit niet gebeurt, maar als dit wel gebeurt, zult u er spijt van krijgen dat u niet op “toevoegen aan winkelwagen” heeft geklikt.

Hoepels beschermen en verlengen de levensduur van uw telefoon, zodat u hem op een dag kunt doorgeven aan iemand anders die er net zoveel van zal houden als u. Het is de nieuwe cirkel van het telefoonleven. Door de levensduur van onze apparaten te verlengen, stellen we de noodzaak om nieuwe apparaten te produceren uit. Dit is een manier om te werken aan een duurzamere toekomst. En als klap op de vuurpijl worden Hoops – net als al onze producten – geleverd in een FSC™-gecertificeerde doos die gerecycled kan worden.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 19 99

1138 Hoops Cameralensbeschermer iPhone 15 | 15 plus

PanzerGlass

1138 Hoops Cameralensbeschermer iPhone 15 | 15 plus - PanzerGlass is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 1138 Hoops Cameralensbeschermer iPhone 15 | 15 plus PanzerGlass

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: