close
Les Forgées bakpan: 30% korting

Les Forgées bakpan: 30% korting

Actie geldig van 01/09/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken
Promotie op Kookpottenset

Promotie op Kookpottenset

Actie geldig van 01/09/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken
Schott Zwiesel: Classico 6 PCS

Schott Zwiesel: Classico 6 PCS

Actie geldig van 01/02/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Home Cinema Set 5.1 chrome-silver Loewe op Niwzi

De Loewe Home Cinema Set 5.1, bestaat uit de Loewe MediaVision 3D Bluray-speler met iPod/iPhone dock, vijf luidsprekers in gefreesd aluminium en een subwoofer met een totaal vermogen van 525W! De Loewe Assist afstandsbediening zorgt ervoor dat u alles feilloos kunt bedienen.

Voorversterker en geluidsbron van de Home Cinema Set is de voor 3D geschikte installatie Loewe MediaVision 3D. Deze is het hart van de Loewe Home Cinema Set en garandeert entertainment van topniveau. Of je nu via de geïntegreerde Bluray speler van je favoriete films in 3D wilt genieten of songs in perfecte geluidskwaliteit wilt beluisteren via je iPod, USB, vanaf CD of vanuit het thuisnetwerk, de MediaVision 3D maakt het mogelijk. Hij beschikt over een iPod/iPhone interface en ondersteunt bovendien het afspelen van talrijke Audio HD formaten (bijv. Dolby True HD, dts-HD MA, enz.). Als er aansluiting is met internet, heeft de MediaVision 3D zelfs toegang tot de geïntegreerde Loewe MusicDetector. Daarmee vind je meteen informatie over de titel of de artiest van een muziekstuk, want op het TV-beeldscherm wordt de bijbehorende cover in beeld gebracht – een voorbeeld van de verbinding van technologie en emotie.

De subwoofer kan bij de Loewe Home Cinema Set nu voor het eerst ook zonder kabels worden verbonden met de MediaVision 3D. Dat zorgt voor bijna onbeperkte vrijheid bij de plaatsing van de apparatuur. De Loewe Subwoofer met een frequentiebereik van 34 Hz tot 250 Hz biedt een totaalvermogen van maar liefst 525 Watt. Voor meer comfort zorgt het inschakelen door middel van signaalherkenning. Dit betekent dat de subwoofer en de geïntegreerde versterkers automatisch worden ingeschakeld, zodra er een audiosignaal wordt herkend.

Bovendien maakt de Loewe Assist Home Cinema ook deel uit van de set. Met deze uiterst praktische afstandsbediening is de Home Cinema Set uiterst eenvoudig te besturen. Tevens is daarmee niet alleen de bediening van de Home Cinema Set mogelijk maar ook die van TV-toestellen van andere merken, want de set is te combineren met iedere moderne Flat-TV. Op die manier kan iedereen genieten van het fantastische Loewe-geluid.

Natuurlijk zijn de componenten van de Loewe Home Cinema Set ontworpen in het typische exclusieve Loewe-design. Beschikbaar in Alu Silver of Alu Black. De clou hierbij is dat de bovenzijde van de MediaVision 3D en de vijf Loewe Satellite Speakers door het uitwisselen van het inlegwerk gemakkelijk kan worden aangepast aan de individuele smaak. Hierbij kan uit 250 verschillende kleurvarianten de passende kleurnuance worden gekozen. Het systeem is dus altijd perfect geïntegreerd in de woonruimte.

Kenmerken mode_editWijzigen

Adv:

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
Adv:
€ 2.699 00

Home Cinema Set 5.1 chrome-silver

Loewe

Home Cinema Set 5.1 chrome-silver - Loewe is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Home Cinema Set 5.1 chrome-silver Loewe

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: