close
Bosch stofzuiger: 10 jaar motorgarantie

Bosch stofzuiger: 10 jaar motorgarantie

Actie geldig van 27/06/2023 tot 31/12/2027
Actie bekijken
AEG Steelstofzuiger serie 7000: Gratis laadstation

AEG Steelstofzuiger serie 7000: Gratis laadstation

Actie geldig van 01/03/2024 tot 31/05/2024
Actie bekijken

Jet Towel Smart White Mitsubishi Electric op Niwzi

Overal waar design, hygiƫne en comfort bij het handendrogen in een kleine ruimte moeten worden verzekerd, laat de Jet Towel Smart zich van zijn sterkste kant zien.

Omdat hij geen opvangbak voor spatwater heeft, is hij bijzonder geschikt voor drukbezochte zones waar de sanitaire ruimtes heel regelmatig gereinigd worden zoals snelwegrestaurants, beurs- en sporthallen. Als uiterst compact, aan de wand gemonteerd apparaat heeft hij alle voordelen van een Jet Towel: met een look die elke omgeving past.

Richtingbepalend design

Met zijn modern, rechtlijnig ontwerp past de Jet Towel Smart in ieder interieur. Door zijn kleine afmetingen is hij ook perfect te monteren in kleine ruimten. Zijn hellende vlakken voorkomen dat de Jet Towel Smart wordt gebruikt om dingen op te zetten. Zo blijft hij dag in dag uit proper.

Duurzaam en robuust

Bij de ontwikkeling van de Jet Towel Smart werd veel aandacht besteed aan een lange levensduur. Zijn robuuste motor is ontworpen voor jarenlang gebruik. Zijn stevige metalen kap en volledig weggewerkte schakelaar beschermen hem bovendien tegen vandalisme.

Reiniging en hygiƫne

Alle oppervlakken van de Jet Towel Smart hebben een duurzame en betrouwbare antibacteriƫle laag. Ze mogen bovendien worden gereinigd met alcoholhoudende middelen. De filters kunnen snel en eenvoudig worden vervangen maar ook reiniging is mogelijk en u hoeft er zelfs het apparaat niet voor te demonteren.


Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

Jet Towel Smart White - Mitsubishi Electric is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Jet Towel Smart White Mitsubishi Electric

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: