close
Brabantia Lekker buiten drogen

Brabantia Lekker buiten drogen

Actie geldig van 14/03/2024 tot 31/05/2024
Actie bekijken
De'Longhi Dedica Maestro Plus: Barista pakket cadeau

De'Longhi Dedica Maestro Plus: Barista pakket cadeau

Actie geldig van 01/03/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

CI580 V2 CI580 V2 AUDIO / HIFI € 1.849,00

CI580BK NAD op Niwzi

BluOS netwerk media speler (4 stereo zones).

De CI 580 Multi Zone speler is een vier zone streaming-speler met het BluOS-systeem. Hij kan vier verschillende ruimtes gelijktijdig voorzien van signaal via losse eindversterkers en/of actieve luidsprekers hifi-(inbouw)luidsprekers aan. Hij ondersteunt 24-bit-audio bestanden, wat benadrukt dat het een streaming oplossing voor echte audiofielen is.

Het Custom Install ontwerp van de CI 580 maakt hem praktisch plaats baar in een 19' rack (1U hoogte). Alles is aan te sturen met een smartphone/tablet/PC/MAC . inmiddels zijn ook drivers beschikbaar voor o.a. Control4, RTI en vele andere domotica besturingssystemen. 

Met de BluOS controller-app heb je een totaaloverzicht van al je muziek, met albumhoezen en alle functies die je maar nodig hebt. Je krijgt ook toegang tot Tidal, Spotify Connect, Deezer en andere streamingservices. En je kunt alle muziekformaten die er bestaan – inclusief 24-bit – afspelen met een schitterende kwaliteit.

De muziek op de smartphone of tablet kun je draadloos afspelen via Wi-Fi en hij heeft natuurlijk ook internetradio.

Eindeloze combinatiemogelijkheden

Als je de CI 580 aansluit op een goede hifi-(inbouw)versterker zoaals de NAD CI980 en CI 940 meer kanaals eindversterkers, krijg je een volledige en zelfstandige streaminginstallatie. Als je wilt, kun je het systeem razendsnel uitbreiden met andere Bluesound en NAD-componenten, zodat je in meerdere kamers naar muziek kunt luisteren – met in iedere kamer dezelfde of juist andere nummers.

Je kunt er een externe geluidsbron (bijv. een TV) op aansluiten. Dankzij de geïntegreerde IR-ontvanger met leerfunctie kun je de TV aansluiten met optimale digitale kwaliteit, terwijl je heel eenvoudig het volume regelt met de bestaande afstandsbediening van de TV. Dan klinkt je TV ineens heel veel beter. 


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

CI580BK - NAD is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: CI580BK NAD

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: