close
AEG Steelstofzuiger serie 7000: Gratis laadstation

AEG Steelstofzuiger serie 7000: Gratis laadstation

Actie geldig van 01/03/2024 tot 31/05/2024
Actie bekijken
Siemens actie flexInduction kooplaten

Siemens actie flexInduction kooplaten

Actie geldig van 12/02/2024 tot 31/07/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

D780 + 24-120mm VR   D780 + 24-120mm VR Spiegelreflexcamera € 3.179,00
D780 Body D780 Body Spiegelreflexcamera € 2.649,00
D5 Body (CF) D5 Body (CF) Spiegelreflexcamera  
D850 + AF-S 24-120mm F/4 VR D850 + AF-S 24-120mm F/4 VR Spiegelreflexcamera € 4.039,00
D850 Body D850 Body Spiegelreflexcamera € 3.249,00

D5600 AF-P DX 10-20 f/4.5-5.G VR Nikon op Niwzi

Blaas uw creativiteit nieuw leven in met de altijd verbonden D5600.

Een onverwacht moment van schoonheid. Een geënsceneerde en perfect geslaagde time-lapse-film. Of het nu gaat om spelen met schaduwen wanneer de zon hoog aan de hemel staat of om films die vanuit intrigerende hoeken zijn opgenomen, niets is zo leuk als iets maken wat anderen waarderen.

Dankzij Nikon's krachtige beeldtechnologie kunt u toveren met de D5600. Met deze camera kunt u uw ideeën kracht bijzetten. Dankzij het grote aantal legendarische NIKKOR-objectieven dat u ter beschikking staat, heeft u altijd voldoende creatieve opties. En wanneer u maar wilt kunt u via Nikon's SnapBridge tijdens het fotograferen foto's synchroniseren en films makkelijk overzetten naar uw smartapparaat.

Verleid uw verbeelding: Nikkon D-SLR-beeldkwaliteit

Wanneer u de soort fotograaf bent die ziet wat anderen missen, is beeldkwaliteit van het grootste belang. De D5600 is voorzien van een grote DX-formaat beeldsensor met 24,2 megapixels die fijne patronen scherp vastlegt en beelden produceert met zeer heldere details. Uw vrienden en volgers zien precies wat u voor ogen had, bij elke opname. Dankzij een ISO-bereik van 100-25.600 en een verhoogde ISO-gevoeligheid van 6400 in de stand Nachtlandschap worden slecht verlichte onderwerpen en moeilijke lichtomstandigheden probleemloos afgehandeld. De nieuwe EXPEED 4-beeldverwerkingsengine biedt een uitstekende ruisonderdrukking, zelfs bij hoge ISO-waarden. En aangezien een groot aantal verwisselbare NIKKOR-objectieven tot uw beschikking staat, liggen beelden met een prachtig onscherpe achtergrond en rijke contrasten binnen handbereik.

Te goed om niet te delen: blijf verbonden met snapbridge

Verbind en inspireer door uw beelden van D-SLR-kwaliteit in enkele seconden te delen. Nikon's baanbrekende SnapBridge gebruikt de Bluetooth® low energy-technologie¹ om een continue verbinding te handhaven tussen uw D5600 en uw compatibele smartapparaat. U kunt de camera zeer eenvoudig verbinden met uw smartapparaat. Nadat dit is gebeurd, kan de camera foto's synchroniseren met uw smartapparaat terwijl u ze maakt, zonder telkens opnieuw verbinding te moeten maken. Elke opname die u maakt, verschijnt automatisch op uw telefoon of tablet, klaar om te delen. En u kunt films handmatig overzetten wanneer u maar wilt. Via de SnapBridge-verbinding kunt u uw smartapparaat zelfs gebruiken om de camera op afstand te bedienen. Terwijl u SnapBridge gebruikt, kunt u uw smartapparaat zonder onderbreking blijven gebruiken en u hoeft zich geen zorgen te maken dat de accu van de camera leegraakt. Uw perspectief is uniek: met SnapBridge kunt u uw beelden ter plekke direct delen.
 

Een Nikon D-SLR: wanneer fotograferen echt voelt als fotograferen

Dankzij de perfecte ergonomie van de zeer handzame D5600 kunt u zich volledig op het fotograferen storten. Creëer opvallende composities dankzij de hoogwaardige optische zoeker, die een ongekend helder beeld biedt door het objectief. Wanneer u uw aandacht op het onderwerp wilt richten, fotografeert u door de zoeker om zo zonlicht en afleidende elementen buiten te sluiten. U kunt de camera ook stabieler houden wanneer u een teleobjectief gebruikt. Met de goed geplaatste instelschijf en multi-selector kunt u instellingen eenvoudig wijzigen tijdens het fotograferen. En u kunt zelfs de aanraak-Fn-functie gebruiken om instellingen via het grote touchscreen aan te passen zonder uw oog van de zoeker te halen. Met een body die slechts circa 415 gram² weegt en een met carbon versterkte buitenkant uit één stuk is deze camera zo licht en stevig dat u hem overal mee naartoe kunt nemen. Of u nu uw reisbelevenissen of drukke straten fotografeert, wanneer u uw vingers eenmaal om de diepe greep van deze camera hebt gevouwen en begint te fotograferen, wilt u hem niet meer wegleggen.

Leg vast wat u ziet en zoals u het ziet: kantelbaar touchscreen

U kunt nu fotograferen met een D-SLR die de wereld ziet zoals u hem ziet, zelfs als u hem vanuit een heel andere hoek bekijkt. Klap, kantel of draai het grote kantelbare touchscreen van 8,1 cm (3,2 inch) om opnamen perfect te kadreren: zo krijgt u een goed beeld, ongeacht of u de camera hoog boven uw hoofd, laag bij de grond of ver van uw lichaam houdt. Tik op het touchscreen om scherp te stellen en de opname te maken, net als bij een smartphone. U kunt de aanraakbediening gebruiken terwijl u fotografeert door de zoeker of beelden weergeeft. Tijdens opnamen met de zoeker biedt de aanraak-Fn-functie een intuïtief alternatief voor het gebruik van de instelschijf of de multi-selector: u kunt nu het scherpstelpunt selecteren of andere belangrijke instellingen, zoals diafragma en automatische gevoeligheid, aanpassen via het grote touchscreen. Wanneer u beelden bekijkt, kunt u via een schuifbalk die is overgenomen van Nikon’s professionele D5 en D500, snel door beelden bladeren. En u kunt knijpen om in te zoomen en een opname snel bij te snijden.

Mis niets: snelheid en precisie om elk idee vast te leggen

Wanneer u alles ziet, wilt u een camera die niets mist. Of u zich nu midden in de actie bevindt of van veraf opnamen maakt, het haarscherpe AF-systeem van de D5600 stelt snel scherp op het onderwerp en blijft erop scherpgesteld. De 39 scherpstelpunten van het AF-systeem bedekken een groot deel van het beeld en negen zeer nauwkeurige kruissensoren in het midden bieden een nog grotere nauwkeurigheid. Wanneer u fotografeert met livebeeld, zorgt contrastdetectie-AF ervoor dat de camera blijft scherpstellen op het onderwerp. En wanneer zich plotseling een perfecte kans voordoet, kan deze camera fotograferen met een snelheid van maar liefst vijf beelden per seconde, zodat u precies het juiste moment kunt vastleggen.

Films om vol trots te delen: D-film en time-lapse-film

Leg vloeiende Full HD-videoclips met subtiele details vast die u met trots zult willen delen. D-film biedt de mogelijkheid op te nemen met beeldsnelheden tot 50/60p. Continue autofocus bij livebeeld (stand Fulltime servo-AF) blijft scherpgesteld op onderwerpen, zelfs bij snelle acties. En als u filmt met een AF-F NIKKOR-kitobjectief, bevatten opnamen vrijwel geen camerageluiden dankzij de ingebouwde stappenmotor van het objectief. Time-lapse-film, dat is overgenomen van Nikon’s geavanceerde D-SLR's, transformeert opnamen van langzaam voorbijdrijvende wolken of een drukke straat in indrukwekkende snelle beeldreeksen. Films die zijn opgenomen met de D5600 kunnen eenvoudig worden gedeeld via de SnapBridge-verbinding van de camera.

Een artistiek tintje: creatieve functies in de camera

Maak nog meer indruk met uw foto's en films via een reeks creatieve functies in de camera. Maak elk beeld sprekender met een reeks speciale effecten: u kunt het gekozen effect vooraf bekijken in livebeeld en de sterkte aanpassen voordat u de opname maakt. Voor nog meer controle over het uiterlijk van uw beelden, fotografeert u met Picture Controls, waarmee u instellingen zoals contrast en verzadiging nauwkeurig kunt afstellen. Met de Picture Control Gelijkmatig kunt u uw films gemakkelijker perfectioneren tijdens de nabewerking. En u kunt zelfs een eigen Picture Control maken en opslaan om zo een geheel eigen stijl te creëren. Met allerlei uiteenlopende effecten in het retoucheermenu kunt u snel de sfeer of stemming van uw foto's aanpassen in de camera. Dankzij de SnapBridge-verbinding kunt u uw smartphone of tablet gebruiken om het creatieve proces voort te zetten met uw favoriete apps.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 899 00

D5600 AF-P DX 10-20 f/4.5-5.G VR

Nikon

D5600 AF-P DX 10-20 f/4.5-5.G VR - Nikon is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: D5600 AF-P DX 10-20 f/4.5-5.G VR Nikon

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: