close
Braun strijkijzers: Tot €60 cashback

Braun strijkijzers: Tot €60 cashback

Actie geldig van 01/03/2024 tot 31/05/2024
Actie bekijken

HC-V380 Panasonic op Niwzi

Met deze Full HD camcorder kun je niet alleen eenvoudig opnames maken, maar ook de trillingsvrije eindresultaten bekijken. Wireless Multi Camera neemt meerdere scènes tegelijk op, waardoor je unieke beelden kunt maken. En de Level Shot Functie en 5-assige detectie van handtrillingen houden het stabiel en duidelijk.

28mm groothoeklens

Krijg meer mensen en achtergrond in het kader - dankzij de 28mm groothoek functie (35mm camera equivalent). Dit is vooral handig als je een groepsfoto wilt maken in een kleine ruimte. De groothoek functie zorgt ervoor dat alle objecten in het kader passen, ook bij opnames van dichtbij, en maakt het mogelijk om met de ingebouwde microfoon van de camcorder zelfs de kleinste geluiden op te nemen. 

Meer dynamische en emotionele herinneringen

Eenvoudig verre objecten vastleggen die te ver weg zijn om met conventionele zoom functies te filmen - dankzij de 90x Intelligent Zoom. Of maak gebruik van de 50x Optische zoom om op het onderwerp in te zoomen en meer emotie en dynamiek aan je zelfgemaakte beelden toe te voegen.

Altijd stabiele opnames

De Level Shot functie detecteert en corrigeert automatisch het kantelen van beelden, zodat je zorgeloos kunt filmen. De functie kan op drie standen worden ingesteld - UIT, Normaal of Sterk - afhankelijk van de omstandigheden.

Heldere, Scherpe Resultaten

HYBRID O.I.S. + gebruikt 5-assige correctie om beeldwaas te onderdrukken die veroorzaakt wordt door schudden - zowel bij breedhoek- als zoomopnames. Hierdoor is het mogelijk om heldere, scherpe beelden vast te leggen in 4K en andere formaten, in vrijwel elke opnamesituatie.

Wireless Multi Camera

Geniet van een nieuwe manier van opnemen en voeg nog meer emotie toe aan je films. Met Wi-Fi kun je tot wel drie smartphones koppelen en maximaal twee ervan opnemen als subvensters. Deze subvenster beelden kunnen worden verwisseld en de display posities kunnen worden geschakeld. Hierdoor kun je vanuit verschillende hoeken en standpunten opnemen en een hoger niveau van emotionele impact vastleggen.

Bediening op afstand

De Panasonic Image App maakt het mogelijk om op afstand te filmen met je smartphone. Vervolgens kan de video bekeken worden en geĂĽpload worden naar cloud sites.


Kenmerken mode_editWijzigen

HC-V380 - Panasonic is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: HC-V380 Panasonic

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: