close
De'Longhi Luxe: Luxe Service pakket

De'Longhi Luxe: Luxe Service pakket

Actie geldig van 01/01/2024 tot 30/06/2024
Actie bekijken

HC-VXF1 Panasonic op Niwzi

Hoge resolutie 4K-camcorder

LEg verbluffene videobeelden vast met 25mm groothoeklens, 24x optische zoom en uitertst nauwkeurige AF. Ontvang professionele resultaten met de elektronische zoeker en handmatig bellen. De nieuwe grote BSI LMOS-sensor en de heldere LEICA F1.8-lens verbeteren het fotograferen bij weinig licht.

4K-beeldkwaliteit.

Geniet van uitstekende prestaties bij weinig licht met een grote sensor van het 1 / 2,5-inch type en een heldere F1.8-lens - de krachtige LEICA Dicomar-lens voldoet aan de strenge resolutienormen van Leica Camera AG en contrast, vermindert de effecten van flare en ghosting om prachtige foto's in alle situaties te behouden.

25 mm groothoek en 24x optische zoom.

De nieuwe Leica Dicomar-lens biedt een opmerkelijk krachtige 24x-zoom vanaf een groothoek van 25 mm. Het vierdelige lenzenstelsel bedient de lensgroepen afzonderlijk voor een vergroting van 24x met behoud van een compact formaat. Het heeft een draaibaar LCD-scherm.

Voor beginners en professionele videografen

De kantelbare zoeker legt het onderwerp nauwkeurig vast in alle omstandigheden. Met de handmatige bel kan de gebruiker de focus, iris en zoom snel en professioneel aanpassen.


Kenmerken mode_editWijzigen

HC-VXF1 - Panasonic is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: HC-VXF1 Panasonic

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: