close
Dualit Voorjaarsactie 2024

Dualit Voorjaarsactie 2024

Actie geldig van 25/03/2024 tot 09/06/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

SC-HTB150EGK SC-HTB150EGK Soundbar € 140,00
SC-HTB100EGK SC-HTB100EGK Soundbar € 100,00
SC-HTB490EGK SC-HTB490EGK Soundbar € 300,00
SC-HTB400 SC-HTB400 Soundbar € 320,00
SC-HTB600 SC-HTB600 Soundbar € 550,00
SC-HTB510 SC-HTB510 Soundbar € 330,00

SC-HTB700 Panasonic op Niwzi

Uitzonderlijke bioscoopervaring

De HTB700 biedt verschillende geluidsmodi, zodat je kunt genieten van de beste geluidskwaliteit, ongeacht het genre, en ondersteunt de geavanceerde audioformaten Dolby Atmos en DTS:X. Krachtig, dynamisch geluid dat in alle richtingen beweegt, geeft je een meeslependere geluidservaring.

Een spectaculaire filmische ervaring met Dolby Atmos / DTS/X

Met nieuwe ondersteuning voor de modernste audioformaten Dolby Atmos en DTS:X stroomt het geluid van alle kanten binnen, inclusief van boven.

Hoogwaardige luidsprekers voor meeslepend geluid

Een totaal van drie 6,5 cm middenbereikluidsprekers die over het hele oppervlak van het apparaat zijn geplaatst, produceren een geluidsveld van hoge kwaliteit dat elke film waardig is. Dompel uzelf volledig onder in films met geluiden alsof u erbij bent.

Krachtig basgeluid met draadloze flexibiliteit

De HTB-serie maakt gebruik van een draadloze subwoofer waar geen lastige verbindingskabels voor nodig zijn. Met de subwoofer naar de grond gericht, wordt een krachtige bastoon bereikt door de neerwaartse geluidsweergave van de luidspreker en de poort. Het apparaat bereikt ook helder geluid dankzij een sterke behuizing die de invloed van trillingen vermindert.

Een nieuw ontwerp voor verbeterde reproductie van lage frequenties

De frequentiekarakteristieken van de hoofdluidspreker zijn verbeterd, de capaciteit van de luidsprekerbox is verhoogd en het ondersteuningssysteem van de luidsprekerconussen is volledig opnieuw ontworpen. Met deze verbeteringen kunnen de luidsprekers een breder laagfrequent bereik weergeven. U kunt nu alle dialogen horen via het hoofdapparaat, inclusief lage mannenstemmen die eerder via de subwoofer werden afgespeeld, zodat u zich zonder afleidingen op de film kunt concentreren.

Een zeer stevige behuizing voor kristalhelder geluid

De stevigheid is verhoogd door de honingraat-ribstructuur, een lange poort die in de kast is ingebouwd, met toegenomen dikte van de componenten. Dit onderdrukt de trillingen die zorgen voor verslechtering van de geluidskwaliteit, zodat een helderdere geluidskwaliteit en een verbeterde lokalisatie van het audiobereik mogelijk zijn. Dit kristalheldere geluid levert een meer realistische filmervaring op.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

SC-HTB700 - Panasonic is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: SC-HTB700 Panasonic

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: