close
AEG Ecoline inbouwtoestellen: Foodbag promo 2024

AEG Ecoline inbouwtoestellen: Foodbag promo 2024

Actie geldig van 01/03/2024 tot 31/05/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

HTD3510/12 Philips op Niwzi

Breng het overweldigende gevoel van de bioscoop naar uw huiskamer met het Philips home cinema- systeem HTD3510. U bent verzekerd van home entertainment met power dankzij de Surround Sound van 300 W uit zichtbare luidsprekerdrivers en DVD video upscaling tot 1080p via HDMI voor HD- achtige beelden.

Het RMS-vermogen van 300 W levert geweldig geluid voor films en muziek. Via de audio-ingang kunt u rechtstreeks vanaf uw iPod/iPhone/iPad, MP3-speler of laptop eenvoudig muziek afspelen via een handige aansluiting op uw home cinema. U hoeft alleen maar het audioapparaat aan te sluiten op de Audio-ingang en dan kunt u genieten van uw muziek met de superieure geluidskwaliteit van het Philips home cinema-systeem.

Met EasyLink kunt u meerdere apparaten zoals DVD-spelers, Blu-ray-spelers, TV's enz. bedienen met één afstandsbediening. EasyLink maakt gebruik van het HDMI CEC- industriestandaardprotocol om functionaliteit tussen apparaten te delen via de HDMI-kabel. Met één druk op de knop kunt u alle aangesloten HDMI CEC-apparatuur gelijktijdig bedienen. Functies zoals stand-by en afspelen kunnen nu moeiteloos worden geactiveerd.

Dankzij de ondersteuning voor DivX® kunt u gewoon op de bank genieten van DivX- gecodeerde video's en films van internet, waaronder aangeschafte Hollywood-films. De DivX-media-indeling is een op MPEG-4 gebaseerde compressietechnologie voor video waarmee u grote bestanden, zoals films, trailers en muziekvideo's, op media als CD-R/ RW en beschrijfbare DVD's kunt opslaan en kunt afspelen op uw DivX Ultra Certified® Philips Blu-ray- of DVD-speler. DivX Ultra combineert DivX-weergave met geweldige functies zoals geïntegreerde ondertiteling, meerdere audiotalen, meerdere tracks en menu's in één handige bestandsindeling.

Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

HTD3510/12 - Philips is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: HTD3510/12 Philips

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: