close
Fritel SnackTastic: Marley Spoon maaltijdbox

Fritel SnackTastic: Marley Spoon maaltijdbox

Actie geldig van 15/03/2024 tot 15/05/2024
Actie bekijken
Samsung Galaxy Watch6 (Classic): Extra Fabric Band

Samsung Galaxy Watch6 (Classic): Extra Fabric Band

Actie geldig van 11/03/2024 tot 31/03/2024
Actie bekijken
LG TV OLED: Tot €300 cashback

LG TV OLED: Tot €300 cashback

Actie geldig van 13/03/2024 tot 30/04/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

QCP10/01 Quick Clean Pod QCP10/01 Quick Clean Pod BODY CARE € 34,99
QP420/50 360 vervangend mesje QP420/50 360 vervangend mesje BODY CARE € 27,99
QP210/50 OneBlade Vervangmesje QP210/50 OneBlade Vervangmesje BODY CARE € 17,99
QP430/50 OneBlade 360 vervangend mesje QP430/50 OneBlade 360 vervangend mesje BODY CARE € 37,99
Wake-up Light HF3506/50 Wake-up Light HF3506/50 BODY CARE € 114,99
HF3507/10 HF3507/10 BODY CARE € 129,99

Somneo HF3672/01 Philips op Niwzi

De Sleep & Wake - up Light is ontworpen om u te helpen ontspannen, goed te slapen en uitgerust wakker te laten worden. Met lampjes die uw ademhaling begeleiden, persoonlijke zoninstellingen, en registratie van uw slaapomgeving. Van de makers van de toonaangevende Wake-up Light.

Met een helderheid die geleidelijk toeneemt wordt u fit wakker

Het licht wordt vóór uw wektijd geleidelijk sterker en verandert van zacht ochtendrood in oranje om uw kamer uiteindelijk met helder geel licht te vullen. Het proces van veranderend en toenemend licht is ontworpen om uw lichaam op een natuurlijke manier wakker te laten worden. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door u gekozen natuurlijke geluid of de geselecteerde radiozender er bovendien voor dat u helemaal wakker wordt en klaar bent voor de dag.

Uw apparaat beheren en uw slaapervaring in de gaten houden

Met de SleepMapper-app kunt u meerdere alarmen, lichtthema's en intensiteitsinstellingen instellen en geluiden en radio beheren via uw Android- en iOS-apparaten. U kunt de gegevens van uw kameromgeving bekijken, uw slaaproutines in de gaten houden en tips krijgen om uw slaap te verbeteren. Als u de app voor langere tijd gebruikt, kunt u zien hoe uw omgeving van invloed is op uw slaap, of dat nu tijd in bed, veranderingen in kamertemperatuur of geluidsverstoringen zijn. Als uw telefoon niet naast u ligt, kunt u alle essentiële functies van Somneo op de lamp zelf gebruiken.

De eerste Wake-up Light waarvan klinisch is aangetoond dat hij werkt

Van Philips Wake-up Lights is klinisch bewezen dat het uw algemene welzijn verbeterd nadat u wakker wordt. Uit verschillende onafhankelijke onderzoeken is gebleken dat onze Wake-up Light u niet alleen op een meer natuurlijke wijze wekt, maar dat u bovendien energieker en in een beter humeur wakker wordt. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat 92% van de gebruikers zegt dat de Philips Wake-up Light een aangename manier van wakker worden biedt en 88% vindt het een betere manier om wakker te worden dan de manier waarop ze voorheen wakker werden.

Lampjes regelen uw ademhaling en helpen u te ontspannen en in slaap te vallen

Onze lichtgestuurde ontspanningsfunctie is geïnspireerd op veelgebruikte ademhalings- en ontspanningsoefeningen en is ontworpen om u te helpen in slaap te vallen. U laat de spanning van de dag van u af glijden en komt tot rust. U kunt met het aanpasbare ontspanningsprogramma een aantal vooraf ingestelde ontspanningsritmes kiezen. Gebruik de app om een aantal basisrichtlijnen voor ademhaling en uw lichtritme-instellingen te volgen voor een rustige en vreedzame overgang van dag naar dromen.

Uw slaapomgeving aanpassen

Optimale slaapkameromstandigheden kunnen u helpen beter te slapen. Somneo heeft een ingebouwde externe sensor om gegevens met precisie in uw slaapkamer te verzamelen en volgen, en volgt externe factoren die van invloed kunnen zijn op uw slaapervaring. Somneo volgt de temperatuur, vochtigheid en geluids- en lichtniveaus om inzicht te bieden in uw slaapomgeving en u te helpen om goede veranderingen in uw slaapkamer aan te brengen zodat u beter kunt slapen.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 219 99

Somneo HF3672/01

Philips

Somneo HF3672/01 - Philips is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Somneo HF3672/01 Philips

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: